Hoppa till innehåll

Hikikomori

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  12
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

1 Neutral

Om Hikikomori

 • Rang
  Novis

Senaste profilbesökare

Blocket för de senaste besökarna är inaktiverat och visas inte för andra användare.

 1. Hikikomori

  Vad lyssnar ni på just nu?!

  Hela avsnittet finner man genom att följa denna länk
 2. Se där, du hade bättre koll på det där än vad jag har. Jag ber att få tacka för hjälpen då jag alltid har varit nyfiken på att se dom omtalade bilderna själv då jag precis som alla er andra tog del av detta debacle när det begav sig, men på något sätt missade att med egna ögon se just bilderna. Bra för övrigt att det gick att svara på den här tråden. Blev lite osäkert på om så var fallet när jag såg att det låg i någon form av arkiv.
 3. Jag är rätt så många år försenad till det här omtalade fallet, men det råkar inte vara så att någon fortfarande sitter på den där pdf:en med alla bilderna och kan tänka sig att slänga upp den någonstans igen? Ingen av dom ovanstående länkarna är vid livet. Tack på förhand!
 4. Hikikomori

  Animé på bio i Stockholm 5-6 maj 2018

  SF-Bokhandeln kommer att arrangera en signering med Fumiyo Kouno i STHLM-butiken. https://m.facebook.com/events/146431062871602/
 5. Hikikomori

  Häxans budfirma blir till fotograferad film

  Jag såg den för ett bra tag sedan och tyckte att den var godkänd men inte så mycket mer. Det mer positiva är väl att den här filmen ligger närmare den litterära förlagan. Om jag minns den rätt vill säga. Jag tyckte att det var lite märkligt att man hade fått till den visuella biten rätt bra förutom när det kom till Jiji som kändes som något som var hämtat ifrån en ofärdig FMV ifrån ett tv-spel. Jag upplevde att filmen var lite för "barnifierad" för min smak, något som jag aldrig upplevde Miyazakis film att vara. Filmen dök sedan upp i en svensk dubb och ett tag så lekte jag med tanken att se om den för att få höra den svenska dubben, men någon sådan självplågare är jag inte. ;P
 6. Hikikomori

  Top 5 Anime ni sett!

  Utan inbördes rangordning. Långfilm Wolf Children The Tale of the Princess Kaguya Millennium Actress Ponyo The Wind Rises Serie Azumanga Daioh Princess Tutu Cowboy Bebop Paranoia Agent Haré+Guu
 7. Hikikomori

  Top 5 manga ni läst!

  Utan inbördes rangordning. Emma (Kaoru Mori) Lone Wolf and Cub (Kazuo Koike & Goseki Kojima) Akira (Katsuhiro Otomo) Nausicaä of the Valley of the Wind (Hayao Miyazaki) Genshiken (Shimoku Kio)
 8. Snälla @Ebhen, kan du inte ta och lägga upp flera foton? Din reseberättelse och dina foton är nog det närmsta som jag lär komma en resa till Japan.
 9. Hikikomori

  Anime.se:s framtid är upp till dig

  I min mening så är det inte värt att lägga ut ett antal tusenlappar bara för att ha kvar domännamnet, för det är innehållet som räknas inte vad vi "kallar oss för". Ser man till hur forum som sådant sakta men säkert dör ut så är det en högst berättigad fråga att ställa var vi ska ta vägen framöver. Helst av allt skulle det vara trevligast att låta oss fortsätta som ett forum, men frågan är om det är värt det i längden, kanske att det är dags nu att ta steget fullt ut och satsa på något annat och nytt som potentiellt kan locka till sig nya intresserade och även få dom nuvarande att vilja vara kvar. Jag tror nämligen inte att det vänder och att forum blir populärt igen, dess glansdagar är nog förbi och om vi blir tvungna att lämna den formen i framtiden, varför inte göra det redan nu. Att lämna den sjunkande skutan i tid. Sedan beror det väl lite om och hur vi ska utvecklas framöver. Som nu, ett ställe där vi kan hänga och tjöta med varandra i ytliga och djuplodande diskussioner och/eller att utvecklas till något annat. Det dök ju upp en hel del intressanta förslag i den där enkäten, frågan är vilka som är realistiska och givande att förverkliga. Hur som haver så skulle vi behöva få in lite nytt blod på något sätt, att flera upptäcker vår gemenskap och vill delta i den, oavsett hur umgänget ter sig. Jag har sett alltför många forum dö sotdöden och det vore synd om detta går samma öde tillmötes. Vi är för bra för att bara reduceras till en skrivskyddad arkivversion.
 10. Hikikomori

  Till salu: anime, manga, TV-spel m.m.

  Hade du ännu mera till försäljning som du skulle lägga upp?
 11. Hikikomori

  Till salu: anime, manga, TV-spel m.m.

  Vad är det för regionskodning på dina utgåvor? Av vad jag kan se så kan det röra sig om både R1 och R4?
 12. Blir det något av det här?
×