Hoppa till innehåll
 • Meddelanden

  • Sceleris

   Byt lösenord   12/17/17

   Byt lösenord. Det finns en liten men inte obefintlig risk att lösenord har läckt. Se detta inlägg:   

Hikikomori

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  7
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

1 Neutral

Om Hikikomori

 • Rang
  Novis

Profilinformation

 • Kön
 1. Top 5 Anime ni sett!

  Utan inbördes rangordning. Långfilm Wolf Children The Tale of the Princess Kaguya Millennium Actress Ponyo The Wind Rises Serie Azumanga Daioh Princess Tutu Cowboy Bebop Paranoia Agent Haré+Guu
 2. Top 5 manga ni läst!

  Utan inbördes rangordning. Emma (Kaoru Mori) Lone Wolf and Cub (Kazuo Koike & Goseki Kojima) Akira (Katsuhiro Otomo) Nausicaä of the Valley of the Wind (Hayao Miyazaki) Genshiken (Shimoku Kio)
 3. Snälla @Ebhen, kan du inte ta och lägga upp flera foton? Din reseberättelse och dina foton är nog det närmsta som jag lär komma en resa till Japan.
 4. Anime.se:s framtid är upp till dig

  I min mening så är det inte värt att lägga ut ett antal tusenlappar bara för att ha kvar domännamnet, för det är innehållet som räknas inte vad vi "kallar oss för". Ser man till hur forum som sådant sakta men säkert dör ut så är det en högst berättigad fråga att ställa var vi ska ta vägen framöver. Helst av allt skulle det vara trevligast att låta oss fortsätta som ett forum, men frågan är om det är värt det i längden, kanske att det är dags nu att ta steget fullt ut och satsa på något annat och nytt som potentiellt kan locka till sig nya intresserade och även få dom nuvarande att vilja vara kvar. Jag tror nämligen inte att det vänder och att forum blir populärt igen, dess glansdagar är nog förbi och om vi blir tvungna att lämna den formen i framtiden, varför inte göra det redan nu. Att lämna den sjunkande skutan i tid. Sedan beror det väl lite om och hur vi ska utvecklas framöver. Som nu, ett ställe där vi kan hänga och tjöta med varandra i ytliga och djuplodande diskussioner och/eller att utvecklas till något annat. Det dök ju upp en hel del intressanta förslag i den där enkäten, frågan är vilka som är realistiska och givande att förverkliga. Hur som haver så skulle vi behöva få in lite nytt blod på något sätt, att flera upptäcker vår gemenskap och vill delta i den, oavsett hur umgänget ter sig. Jag har sett alltför många forum dö sotdöden och det vore synd om detta går samma öde tillmötes. Vi är för bra för att bara reduceras till en skrivskyddad arkivversion.
 5. Till salu: anime, manga, TV-spel m.m.

  Hade du ännu mera till försäljning som du skulle lägga upp?
 6. Till salu: anime, manga, TV-spel m.m.

  Vad är det för regionskodning på dina utgåvor? Av vad jag kan se så kan det röra sig om både R1 och R4?
 7. Blir det något av det här?
×