Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

SkuttyWan

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  387
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  2

SkuttyWan vann senast dagen den maj 11 2012

SkuttyWan hade det mest gillade innehållet!

Communityanseende

7 Neutral

Om SkuttyWan

 • Rang
  Sötast
 • Födelsedag december 7

Profilinformation

 • Kön
  Kvinna
 • Plats
  Amerikatt
 • Intressen
  Pyssel, musikspel, Ragnarök Online, anime/manga, läsa, WoW, StarCraft II

Kontaktsätt

 • Webbplats
  http://skuttywan.deviantart.com/

Senaste profilbesökare

Blocket för de senaste besökarna är inaktiverat och visas inte för andra användare.

 1. SkuttyWan

  Log Horizons författare vill ha hjälp

  Okej. Nu har jag suttit och skrivit om det här inlägget ungefär fem gånger för att jag är så uppspelt över ämnet att jag inte kan tänka eller skriva begripligt, men har nog lugnat ner mig lite. Sen har det ju iofs inte skrivits i den här tråden på ett tag, men än finns det ju tid kvar att spåna! Svensk folktro är ju väldigt rikt på grejer man kan plocka från. Som klassexempel skulle man t.ex. kunna ta Sorcerer och lokalisera till Häxa för Skandinavien. Låter kanske rätt generic iofs men enligt svenk folktro hade häxor stor makt över naturen och dess krafter och kunde t.ex. både framkalla stormar eller jaga bort sillbeståndet från Bohuslän... Sen kanske man ska bortse från hela grejen med att de flög på nakna män till Blåkulla för att delta i sexorgier med djävulen. Monster hämtade från Bauerska skogarna tycker jag låter helt fantastiskt! Man skulle även kunna lägga till maror, bäckahästar, vittror, jättar och lyktgubbar. Area boss: Skogsrået! Kannagi som en form av runmagiker tycker jag också låter bra. Frågan är ju bara hur de funkar, hur många runor ska de ha att dra magi från, gör de egna runor inom klassen eller är runristare/runskapare en sub-class så som scribe och cook? Kan runor gå sönder, eller "ta slut"? Alltså, exempelvis säg att det finns tio olika sorters runor. Dessa runor kan runmagiker equippa i sitt vapen, men kanske bara fyra åt gången. Olika kombinationer av dessa fyra runor ger styrka åt olika sorters magier, t.ex. bättre healing eller bättre barriers inriktade på olika element. Jag har visserligen bara sett på animen (upp till avsnitt 15), så vet inte om det kanske blir för komplicerat koncept. Försöker lista ut vilken klass nåjd skulle kunna vara. Bard kanske? Tänkte eftersom de har en trumma... Där skulle ju iofs en sub-class som gör runor kunna användas också, då man skulle kunna sätta olika runor på trumman för olika stats. Okej, tror jag spånat klart nu. :] EDIT INNAN JAG ENS POSTAT: Nu när jag läser igenom igen så skulle ju iofs kannagi kunna bli nåjd. Det är ju en prästtyp, och runorna går ju ändå att applicera in i klassen och med trumman.
 2. SkuttyWan

  Gissa animen

  Gintama - Nope! Ett brev till Momo - Japp! /me rullar över bollen till Sceleris!
 3. SkuttyWan

  Gissa animen

 4. SkuttyWan

  Gissa animen

  Nope! Inte Honung & Klöver!
 5. SkuttyWan

  Gissa animen

  A wild Skutty appears!
 6. SkuttyWan

  Mangaköp

  Om du menar att bilden har fantastisk konstrast så är det min skärms fel (och mitt för jag glömmer ofta bort det och höjer kontrasten på alla bilder jag redigerar för de ser så dassiga ut annars... på min skärm då). :( Om det inte var det du menade så... \o/~
 7. SkuttyWan

  Mangaköp

 8. SkuttyWan

  Den episka pärlplattetråden

  Så söt Nyan-cat, Grevinnan! Och häftig Darth Vader! Jag vill gärna se bild när han sitter i en ram, tycker det ser så fint ut när man ramar in pärlplattor (och ändå så orkar jag aldrig göra det själv, haha..). Jag tog fram mina minipärlor i går och gjorde ett miniprojekt, mindre variant av SNES-kontrollsörhängena jag gjort tidigare! Denna gången som födelsedagspresent till en kompis. Får se om hon kommer tycka om dem, jag blev i alla fall sugen på att göra ett eget par till mig själv en vacker dag..! Har med de gamla stora och en linjal på bilden för storleksjämförelse. :) Tack! :) Yoshi är en av mina favoriter med, han är så fin!
 9. SkuttyWan

  Eget boende

  Hjälper till att fylla listan lite! Lund: Hyresrätter: Lunds Kommuns Fastighets AB (LKF) Hyreslägenheter i Lund med omnejd. Kostnad: Gratis (krävs att man loggar in en gång per år för att förnya sin köplats) Kösystem: Tidsbaserat med poäng. Studentbostäder: AF Bostäder (AFB) Kostnad: Gratis, dock måste man bedriva aktiva universitets- eller högskolestudier för att få stå i kö (och även för att få bo i dem såklart) Kösystem: Tidsbaserat (finns "novish"-bostäder (mest korridorsrum) som man får förtur till om man inte redan är bosatt i Lund) I övrigt så det där med att bo ensam eller dela lägenhet... Jag har aldrig bott själv utan alltid delat bostad med någon, vilket kan vara både trevligt och väldigt irriterande. Ett stort måste om man ska bo med kompisar är i min mening separata rum med dörr, och inte ett måste men stort plus är ett designerat sällskaps-/vardagsrum. Även om det är trevligt att inte bo själv så är det ju även skönt att kunna stänga om sig och faktiskt bara vara själv ibland. Men alla är vi ju olika, vad som passar den ene passar inte den andre. :)
 10. SkuttyWan

  Vem skulle jag passa att cosplaya som?

  Gillar första förslaget! :D Jag tycker nog att man kan titta på ansikte och sånt också, ser man gammal ut är det t.ex. inte lätt att se ut som en kawaii-chan och är man ung inte lätt att vara övertygande som en äldre karaktär. :3 Jag vill t.ex. egentligen gärna cosplaya C.C. men tycker inte att mitt ansikte ser "coolt" eller öh, "seriöst" nog ut. Eller nåt. Hur som så ska jag kolla upp Soul Eater (varför finns den inte på crunchy ;_;)!
 11. SkuttyWan

  Vem skulle jag passa att cosplaya som?

  Jo, förstår vad du menar! Fast bra peruk som inte ser plastig ut (kanekalon är rätt okej) behöver inte kosta mer än 20-30 dollar (på ebay), bara man tar hand om dem så funkar de fint. Finns väl iofs vissa som anser att 20-30 dollar är mycket... För mig är 60 dollar plus mycket för en peruk. Peruker på riktigt hår går för 100 dollar +, det är galet... :V Iron Man till höger ser ju dock ut som att han försöker vara gamla Iron Man! http://www.dialbforb...s/275/title.jpg Men ja, jag håller med om att ska man cosplaya så ska man lägga ner tid (och pengar) på det, en bra dräkt blir inte till över en natt på en minimal budget (såvida man inte ska vara... L... eller nåt...). När vi ändå är inne på det lite så förstår jag inte alls folk som gör sjukt snygga dräkter men sen inte fixar bra peruk eller SKOR. När det är så uppenbart att de lagt ner massor av tid och pengar på allt annat... Whyyy. :( Fast nu har vi nog varit lite OT...! :D Wiiih. För att återgå till lite mer on-topic bifogar jag en (kanske inte så bra för ändamålet) bild på mig (med en 20-dollar-peruk), kanske kan ni komma på bättre cosplayidéer åt mig än de jag kan komma på!
 12. SkuttyWan

  Vem skulle jag passa att cosplaya som?

  Fast då kan man ju inte cosplaya ofta! :( Speciellt inte om man vill gå från långhårig karaktär till korthårig och sedan en långhårig igen..!
 13. SkuttyWan

  Vem skulle jag passa att cosplaya som?

  Jag har inga bra cosplayförslag tyvärr (försöker komma på saker jag själv kan cosplaya utan större framgång), men var bara tvungen att säga... Sceleris! Peruker är din bästa vän i cosplay!
 14. SkuttyWan

  Den episka pärlplattetråden

  Jupp! Det är Prinsen av Kosmos från Katamari Damacy! (Och så lite "rolig" trivia eftersom du säger att du sett cosplay av Prinsen, jag cosplayade Prinsen på Uppcon:06.. :D) Edit: Jag var lite för snabb med att posta och såg inte ditt andra meddelande Grevinnan! Jag började med minipärlor för att testa göra smidigare smycken (främst örhängen), men annars så gillar jag nog de större bättre. Aneldningen att jag inte har tillgång till mina stora pärlor längre är för att jag flyttade till USA i höstas och hade inte plats med hela samlingen i bagaget, fick bara plats med de små... :( Och tack! Jag gillar också pixelgatukonst i all dess form (vilket iofs är uppenbart XD), det jag satt upp finns (fanns iaf) i Lund, om man har vägarna förbi...!
 15. SkuttyWan

  Den episka pärlplattetråden

  Yaay, en pärlplattetråd! Najs Samus, Grevinnan! Stora grejer är alltid awesome att pärla! Jag har inte tillgång till mina pärlor längre (bara minipärlor), men här är ett hopkok av saker jag pärlat:
×