Hoppa till innehåll

Jiicoos

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  34
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  6

Jiicoos vann senast dagen den januari 11 2017

Jiicoos hade det mest gillade innehållet!

Communityanseende

24 Utmärkt

Om Jiicoos

 • Rang

 • Födelsedag 1988-08-29

Profilinformation

 • Kön
  Hemligt
 • Plats
  Davao,FIlippinerna

Anime och manga

 • MyAnimeList
  Jico
 1. Jiicoos

  Anime våren 2020

  Love is war S2 , känns som en given att titta på . Skön humor och bra blandning på karaktärer enligt mig. Lite sådär skön retsam känsla hur serien får en att hoppas med . Tower of God , förmodligen den serie jag har sett fram emot mest. Efter sett avsnitt 5 den levererar , många frågetecken som man undrar över och intressant. Hur den var ritad och blod scenen var lite oväntade med på något sätt. Det var längesen man fick känslan också hur man verkligen längtar efter nästa avsnitt och det tackar jag Tower of god för. Food wars S5, känns sådär bara man måste fortsätta se den , när man ändå har kommit så här långt så är det svårt att vända om haha. Yahari Ore No Seishun Love Comedy, denna hade jag missat att den skulle komma kommer knappt ihåg men lite svag för det där med social outcast känslan som huvudkaraktären ger så den kommer få en chans med.
 2. Jiicoos

  Nu ska vi se! Fre: Bakemonogatari m. uppföljare

  Blir frånvarande ett tag för ute på vift men kommer och hoppar in sen. såg till ep 8 nyligen så hoppar in där ungefär.
 3. Jiicoos

  Nu ska vi se! Fre: Bakemonogatari m. uppföljare

  Perfekt inta många dagar kvar ;) snyggt skrivit med hoppas fler hoppar in på tråden också.
 4. Jiicoos

  Animetittarplaneringstråd

  okej ingen fara för mig mest så man vet, vi säger 1 september då , det verkar passa alla.
 5. Jiicoos

  Animetittarplaneringstråd

  Skulle bara höra om ni hade något datum som ni tycker passar bra för att sätta igång? Over and out
 6. Jiicoos

  Anime sommaren 2017

  Glömde helt en serie Kakegurui , hur den var ritad påminner en del om Prison school sen med gambling inslag från Kaiji. Det är en skola där Gambling avgör din status, med skattesystem och dueller , det kommer innebära många olika sorters gambling från lätta spel som sten sax påse till mer invecklade spel där person A möter person B. Precis som i riktiga gambling världen som ligger nära intill om hjärtat så förekommer det fusk och det är inte annorlunda här. Tror den här serien kan bli riktigt bra av de 3 avsnitt jag har sett.
 7. Jiicoos

  Animetittarplaneringstråd

  @Sceleris Det låter faktiskt som ett mer rimligt förslag, förstår att man kan vara upptagen på helger. Bra initiativ.
 8. Jiicoos

  Anime sommaren 2017

  Jigoku Shoujo - yoi no togi Det handlar om Hell Girl , Man går in på en hemsida vid tolvslaget och skriver in namnet på personen som ska dö , därefter kommer hell girl till dig med ett kontrakt där du kan kräva hämnd i utbyte med att du säljer din själ till hell girl. Det brukar vara om utsatta personer som drivs till gränsen där de sedan inte ser någon annan utväg. Vill ni testa att skriva in ett namn så .... http://www.jigokutsushin.co.nr/ Blev överraskad, visst inte ens att den skulle sändas ska bli intressant om de väljer att köra 1 händelse per vecka eller om det blir någon utveckling. Var några saker som fångade uppmärksamheten vid avsnitt ett, som stod ut från de vanliga ploten. Gamers! Rätt vanlig plot , om en kille som älskar att spela tv-spel/mobilspel och lite socialt handikappad med inga vänner, träffar snygg tjej och därifrån utvecklas det. Inte mycket för ploten men sadisten i mig njöt av sista scenen i ep 1 , så kommer bli några avsnitt till. Knight & Magic Jag förstår det finns en brist på hjältar med programmerare bakgrund så de tyckte väl det var värt ett försök. Fick lite känsla som legend of Arslan , ung huvud karaktär som sedan ska ut på äventyr och visa sin storhet. Skillnaden här är dock början av serien och genren givetvis , hur han kommer från en annan tid , och hur han kommer att använda sin info från förra livet. Kan vara värt några avsnitt till. Youkoso Jitsuryoku Shijou Shugi no Kyoushitsu e Mitt stora hopp denna säsongen. Elit skola där huvudpersonen är relativt osocial men verkar ändå vara ganska logisk. Början fångade mig direkt med buss scenen, sen hur de börjar skolan och får en inkomst i form av poäng av skolan, läraren tillrättavisar inte dem fast det är en elit skola och eleverna visar lite intresse. Bara sett första avsnittet men den har gett bra intryck och blev genuint intresserad hur de ska spinna vidare. Sen till serierna som ligger på gränsen den här säsongen. Katsugeki Touken Ranbu. Var fint ritad och rätt schyssta strider, fastnade lite av tanken på storyn men tror det hänger ihop med att jag spelar om chrono trigger. Får bara en känsla av ytligt när jag ser serien men ska ge den några avsnitt till. Mer eller mindre , ett par utvalda som åker tillbaka i tiden för att hindra att demoner ändrar på tidens historia. Saiyuki Reload Blast En värld där demon-människor attackerar vanliga människor så finns det en grupp med en präst och hans följe som är på en resa. De är ganska bad ass karaktärer som rensar upp vart de än kommer. Inte särskilt förtjust i serien i sig men den ger en fin känsla av post apocalyptic. Sen har jag tydligen missat en serie , Re:Creators Inte hunnit bilda mig en uppfattning än men precis som de har skrivit förgående , så tror jag verkligen den är värd att titta på. Sen till sist i skam hörnan, de gömda avsnitten i papperskorgen. Hajimete no Gal & There Was a Beast Inside the Skirt Båda är ecchi med oskuld och snusk ;) lite olika nyanser bara beroende på vilken man syftar på.
 9. Jiicoos

  Animetittarplaneringstråd

  animereleaseordning låter som en bra ide så vi kan sätta igång, för är en del att gå igenom. ang hur många avsnitt vi ska se på , så vet jag inte men den är rätt påfrestande att se för mycket av. Jag har försökt sträck kolla på serien men nästintill omöjligt och den tappar sin charm helt och hållet. Det skulle vara rätt fint om man såg x antal avsnitt per vecka sen diskutera på lördagar eller söndagar alternativt båda dagarna. Så kan man se avsnitten under veckan och fundera lite på dem innan man diskuterar dem på helgen. exempel om man ser två avsnitt per vecka som Sceleris föreslog , att man diskuterar avsnitt 1 på lördag sen avsnitt 2 på söndag, så blir det någonlunda strukturerat. Inget av det jag skriver är några måsten för min del, är öppen för förslag och går bra för mig vad ni än bestämmer inom rimliga gränser. Edit, inga spoilers låter som ett rimligt krav. over and out.
 10. Jiicoos

  Animetittarplaneringstråd

  Jag skulle kunna vara med på Monogatari tråden, har en del kvar att se på den serien och var ett tag sen jag tittade, så skulle gärna se om dem.
 11. Jiicoos

  Vilken anime såg du klart senast?

  Precis som Sceleris skrev, så har jag också sett färdigt på Blame, Jag läste lite på mangan men blev skeptisk när jag såg namnet "Killy" vilket gjorde att jag inte fortsatte. Jag tyckte däremot att den var bra, fick en redig känsla av Matrix ( inte 1an men 2an,3an) när jag såg på den. Gillar man mörk sci-fi så kommer man förmodligen gilla den. 3DCG- men tyckte den såg bra ut, stundvis var det redigt fina bilder. Gav den också 7/10 helt klart sevärd och hoppas Netflix fortsätter satsa på anime filmer.
 12. Jiicoos

  Koe no Katachi

  2 timmar 20 minuteter , Så var relativt lång. Ja man märker de har lagt ner tid på filmen, De ger sig även på lite symboliska animationer, tex om en person tittar någon i ögonen så blir det en klar bild av ansiktet, tittar personen ner i marken så blir det X på resten av ansikterna.
 13. Jiicoos

  Koe no Katachi

  Koe no Katachi , Var precis på bio och såg den här filmen, så tänkte jag skulle dela med mig lite om vad jag tyckte. Kan börja med att den påminnde lite om true tears och h20 footprints in the sand. Som många kanske har sett så ligger den väldigt högt uppe på MAL med en 9a i betyg. För att göra det lite enkelt , Handlingen. Ska vara ärlig i början tyckte jag det lät väldigt sjukt att man skulle ge sig på en döv tjej och mobba henne. De har faktist lagt upp det på ett bra sätt som gör det trovärdigt att hon skulle kunna bli mobbad och utstött, vilket på något sätt la en bra grund för hela filmen. Det går relativt långsamt och är verkligen en drama film , I detta fallet så är det bra för det hela blir så mycket mer verklighetstroget, De har tagit den tiden som behövs för att visa hur olika former av depressioner och mobbning utvecklas. Min flickvänn följde med som inte ser på anime annars, hon gillade filmen också , just för att den kändes äkta. Vidare i filmen så har de tagit med en hel del karaktärer som börjar i elementary school, där alla har en roll, aktiv och passiv som alla är inblandade i mobbningen. Det intressanta här är att det tar inte slut , utan man får se hur det utvecklas för alla. Allramest huvud personerna givetvis, Nishimiya och Ishida. Här tar de filmen till nästa nivå , hur de har utvecklats och får nya perspektiv gällande förlåta,skuld och även försöka komma till en självinsikt, Jag kommer inte skriva så mycket mer om handlingen för vill inte spoila för er, men förhoppningsvis så låter det här intressant. Art/Audio. Den var väldigt bra ritad , mycket färger och var väldigt njutbar för ögonen kändes inte ansträngda alls av att se på en film som är så lång. Ljudet var också väldigt bra gjort speciellt när fyrverkiret kommer och samt har de gjort ett bra jobb när Nishimoya pratar. Det låter verklighets troget att det är en döv som pratar. Kan säga att jag gav den en 8 i betyg, Den var ritad bra och bra ljud. Handlingen var intressant i fallet om mobbning och depression , men inte jätte intressant i själva utvecklingen egentligen. De har gjort ett väldigt bra jobb på att visa depressioner och mobbning, men det i sig gör inte en extraodinär film. Det var samtidigt inget jätte överraskande, de tar en del billiga knep på en när man ser filmen också som plockar plus poäng. Höga betyget får den ändå för att de gör ett väldigt bra jobb att visa två problem som finns i samhället. Rent slump mässigt sådär så påminnde stilen som den var ritad med lite om true tears och handlingen påminnde lite om h20 footprints in the sand. Till sist , vet att det förmodligen är en del meningsbyggnadds fel i texten och kanske tillochmed stavfel, hoppas det är läsbart ändå, ville bara dela med mig lite om filmen.
 14. Jiicoos

  Anime våren 2017

  Trots många lite negativa ord om "Akashic Records of Bastard Magic Instructor" så tycker jag den är bra, rätt bra tempo och håller även serien intressant. Visst de är lättklädda men vore knappast första gången i en anime serie. Läraren kan tyckas oduglig till en början , men bara brist på engagemang vilket man själv kanske kan känna igen sig, när det gäller påtvingade jobb eller en tråkig skolupgift från skolan. Gillar också att serien inte har någon överdrivet stark karaktär, utan får använda lite knep för att lyckas vinna. Tycker det finns mycket som tiltalar med den här serien, så kommer fortsätta fram till slutet. Attack on the titans S2 , kan inte se serien, tycker den har blivit för uphypad för att kunna njuta av den, förväntar mig något som den inte kan leverera.
 15. Jiicoos

  Era skrivbord

×