Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

KuraiRin

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  54
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  1

KuraiRin vann senast dagen den augusti 7 2015

KuraiRin hade det mest gillade innehållet!

Communityanseende

6 Neutral

Om KuraiRin

 • Rang

 • Födelsedag 1998-03-29

Profilinformation

 • Kön
  Kvinna
 • Plats
  Västra Götaland.
 • Intressen
  Japansk kultur och språk, dricka coca cola. . . Well, anime och manga, uppenbarligen. . . God, I'm boring. <__<;;

Anime och manga

 • MyAnimeList
  Elphones
 • Hummingbird
  KuraiRin

Spel

 • SteamID
  Elphones
 • OriginID
  Elphones
 • Battle.net
  KuraiRin

Kontaktsätt

 • Line
  kurairin
 • Skype
  elhpnes
 1. KuraiRin

  Anime.se Hearthstone Tournament

  Tack själv, hade toppenkul! ^^
 2. KuraiRin

  Anime.se Hearthstone Tournament

  Kommer inte kunna delta i helgen, för vi har gått och blivit utan internet. e.e kommer åt ett väldigt långsamt mobilnät, men det är knappt så jag kommer in här på det, så Heathstone blir ju en avlägsen dröm. Kommer ta någon vecka eller tre att få hit en tekniker att kolla på det, så det är lika bra att jag lägger mig i matcherna jag har kvar!
 3. KuraiRin

  Någon som ska till Ichicon? ^w^)///

  Hade vart skoj, men blir tyvärr inte av för min del. T3T Önskar jag kunde skylla på avståndet men det är nog bara omkring 2 till 3 timmar, max. Pengar och lathet, mest. Ska du dit? :3
 4. Jag måste sluta falla för karaktärer som dör i serierna. It ain't healthy.

  1. Visa tidigare kommentarer  4 till
  2. KuraiRin

   KuraiRin

   Inte när man crushar stenhårt på karaktärerna! D8

  3. Sceleris

   Sceleris

   Om du crushar dem med sten är det väl inte konstigt att de dör! (Tips: Akame ga Kill-mangan skiljer sig från animeserien, särskilt i slutet av animeserien, så kanske någon av dina favoriter överlever där!)

  4. KuraiRin

   KuraiRin

   One down, one to go.

 5. KuraiRin

  J-pop / j-rock danser???

  Lycka till, Ami!
 6. KuraiRin

  J-pop / j-rock danser???

  Pfft, underskatta inte karamelldansen, my friend. Jag har aldrig haft intresset själv, men kan tänka mig att man kan börja med lite gamla vocaloidgrejer? Ukno, Mikudanser. "World is mine" tror jag skulle vara rätt lätt faktiskt. Allt jag kommer att tänka på annars är sånger och danser från fiktiva idol-grupper. I Love Live, finns det ju en himla massa. https://www.youtube.com/watch?v=CWZoD6-2P9E Den skulle kunna funka till en början, färre dansare att hålla koll på också. Vet att det var en dance cover, men hittade inte versionen med bara de tre annars. . . Found this gem, too. https://www.youtube.com/watch?v=-dbVe6ofQ90 Kanske kan vara något. Lycka till med dansandet!
 7. KuraiRin

  Spelhelg 5-6 September 2015

  Trots en hel del förvirring (on my part) hade jag också kul. Ber om ursäkt om jag skapade ytterligare förvirring (för er, den gången) i lördags, jag kunde antagligen hojtat till betydligt högre än jag gjorde. Tack för att ni stod ut med mig, ser fram emot att göra om det! ^^
 8. KuraiRin

  Anime.se:s framtid är upp till dig

  Jag tror inte att det skulle visa sig vara värt att köpa domänen, faktiskt. Jag har inte vart här särskilt länge alls, men det är ganska uppenbart ett ganska inaktivt forum. Kanske skulle det rent av vara positivt att flytta det? En MAL-grupp eller sub-reddit skulle kanske om inte annat dra till fler folk. Och kanske till och med hålla folk aktiva, eftersom det är på populära sidor. Tror att det finns en vilja att hålla anime.se vid liv i teorin, men den är nog inte stark nog för alla att leva ut den i praktiken. Jag är ett praktexemplar på någon med de tankarna. Med min begränsade kunskap är det allt jag har att dela med mig av i tankeväg, för om jag börjar muttra om annat blir det bara nonsens om saker jag inte förstår mig på. Jag har bara vart här en kort tid men jag hoppas på att anime.se inte försvinner som community, oavsett vad som händer med själva domänen.
 9. Fem möjliga medlemmar till Animeklubben! Inte mig själv inräknad! My tiny weeb heart is exploding with joy.

  1. Visa tidigare kommentarer  2 till
  2. Brezals
  3. KuraiRin

   KuraiRin

   HAH! Får se vad jag kan göra. ;)

  4. lolcatinti

   lolcatinti

   du får skaffa en armbindel, som i SOS brigade...

 10. KuraiRin

  Spelhelg 5-6 September 2015

  Är gärna med båda dagarna. Är dock ganska ny till båda spelen, men det låter kul så jag kör på! ^^
 11. Sure, det finns logik i det han säger, jag säger inte emot. Det kan reagerade på var nog mest att det lät som att han menade att det var kvinnors fel att det går åt helvete med den mänskliga arten. Om det var ett utdrag från en video som förklarade att han pekar på föräldrar i allmänhet, snarare än kvinnor. Han får ha haft vilken familjesituation som helst, de orden jag hörde låter lika illa i alla fall. http://www.safehorizon.org/page/child-abuse-facts-56.html Speciellt när, enligt den här källan i alla fall, män ligger lite i lä. Med ett par procent, sure, men har har sett studier som visar på mer, och studier som visar på mindre. Men om han menar att det är mäns fel också, för att de väljer kvinnor som är assholes, fine, what ever. Jag har mina föräldrar att tacka för en bra uppväxt, inte perfekt eller idyllisk, men den var rätt bra. Jag tycker att hans idéer om föräldraskap är jättefina. Orealistiska, tyvärr, men jättefina. Jag har sett folk som blivit slagna, folk som fått allt de kunnat önska sig och olika grader mitt mellan under min uppväxt. En kompromiss låter fantastiskt. Vad gäller din video är jag alldeles för trött för att förstå hur ord hänge ihop. Jag skummade igenom men jag är antagligen inte alert nog för att förstå. Jag är inte själv för höga skatter, men jag kan se hur skatterna kan hjälpa de som har det svårt etc. Individen bör stå i centrum, och jag upplever att den största tjänsten man kan göra någon annan är att hjälpa den hjälpa sig själv. Men ett skyddsnät kan vara vettigt att ha, om vi ska leva i ett samhälle. Vilket vi gör. Ge mig en heads up om jag missat poängen helt, jag tror jag somnade för 10 minuter sen, så det skulle inte förvåna mig. e.e
 12. Snubben får in sina blows, men å andra sidan är det samma person som menar att kvinnor ska hållas ansvariga för att den mänskliga arten går åt helvete, för att vi väljer män som är rövhål och sedan uppfostrar fler rövhål. Bästa källan får lov att vara den här videon Thunderf00t is the shit, imo. Menar givetvis inte att Molyneux därför automatiskt har fel i allt (cuz wut) men kände ändå för att förmedla mina tankar. Du verkar dock väldigt medveten om honom, men jag är osäker på vart du står och därför blev det såhär. <__<;; Och när det gäller att förbjuda saker så är du fan inte fel ute. Går i en klass med runt 25 st. feminister som är för censur av det mesta de inte gillar. Men vem bryr sig om en samhällsklass på 29 elever, de är bara 17-åringar, right? Yeah, men de får ju "informationen" någonstans ifrån. Dina länkar är bra exempel. Och Snart får vi rösta. Jag önskar ibland att blåögda 20-någonting som läser till socionomer och vill rädda världen inte fick rösta, men de ska få föra sin talan oavsett vad jag tycker. Det är det som är så himla fint med uttrycksfrihet. Förstår inte varför man vill censurera istället för att informera. (Det du verkar vara inställd på att göra, good on you, pal.) Vem var det som sa något i stil med "Jag håller inte med men jag skulle dö för er rätt att yttra er åsikt"- men antagligen mycket tjusigare. Någon klok varelse. Jag är inte påläst nog för att komma ihåg. ._.
×