Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

Tobayashi

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  29
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  1

Tobayashi vann senast dagen den december 28 2015

Tobayashi hade det mest gillade innehållet!

Communityanseende

2 Neutral

Om Tobayashi

 • Rang

 • Födelsedag 1990-03-21

Profilinformation

 • Kön
  Hemligt
 • Plats
  Malmö
 • Intressen
  Brädspel, Resa, Arkitektur samt anime i mängder.

Spel

 • SteamID
  tobayashit
 • Xbox Live
  KnowingMuffin25

Senaste profilbesökare

695 profilvisningar
 1. Tobayashi

  Berserk 2016

  Har precis sett första avsnittet av Berserk, Första avsnittet var ju mer ett "här är storyn" avsnitt. Har man inte sett de tidigare filmerna/serien fattar man nog ingenting. O mer än så kan jag inte riktigt säga om storyn och serien eftersom att hantverket är rent ut sagt riktigt riktigt dåligt! Man blir ju uppriktigt ledsen, en så välskriven och bra ritad manga, och så ska de gå och göra animen i 3DCG igen! alltså insåg de inte när de gjorde filmerna att det inte blir så jävla bra? I första avsnittet nu så har de blandat lite mellan stilarna. Sjukt oklart, man kanske kan hoppas på att de började göra den i 3DCG men sen ändrade sig och valde att rita/byta stil och bara inte orkade rita om det som de redan gjort i CG. För det som de har ritad ser riktigt bra ut, hade hela serien vatt i den stilen hade det varit underbart! För alltså på riktigt, jag skulle nog fan kunna producera den kvalité av 3D animering som de gjort fightscenen i vilket marknadsanimeringsprogram som helst.. Nu har jag spytt galla i ett par rader, men jag hoppas uppriktigt att den plockar upp sig. Att de får ordning på sin animering eller bestämmer sig för att släppa 3DCG helt och hållet. Oddsen ligger emot det, men man kan ju drömma. För Mangan är ju riktigt grym, och eftersom att den ska pausa (läs: de säger faktiskt till att man kommer få vänta länge på nästa kapitel) så kommer man bli rejält svulten på "Kuro no kenshin". Men vad tyckte ni andra som sett första avsnittet och vad tror ni? upplyftade post det här..
 2. Tobayashi

  Ghost in The Shell - Hollywood film

  Läsvärt om än inte så himla upplyftande inför filmen: http://www.theverge.com/2016/5/9/11612530/ghost-in-the-shell-anime-asian-representation-hollywood
 3. Tobayashi

  Sverige och svenska i anime

  Ny OVA serie som kommer ut nu i vår: "Under The Dog" Ska tydligen proträttera en Svensk/Skandinavisk (beroende på var man läser om den) huvudkaraktär. Verkar lite som en B-action rulle men den kan vara fet också, den verkar endå lite ambitiös på sitt eget sätt ifall man läser om den på deras hemsida (o ja, en del av det ambitiösa intrycket jag får kommer ifrån att de över huvud taget har en hemsida om serien på engelska). Kan vara fett: http://under-the-dog.com/ https://www.livechart.me/spring-2016/ovas
 4. Tobayashi

  Berserk

  OMG så fett! men likt diskussionen vi hade i en annan tråd så verkar den ju vara CG animerad, det är ju en smula deprimerande.. men ifall de låter den gå längre denna gången än vad serien/filmerna gjorde så kommer det va lugnt! :)
 5. Tobayashi

  Berserk

  Såg precis slut på Berserk, alltså större cliffhanger får man leta efter, avsluta serien mitt i en jävla våldtäckt! o sen så läser jag mig till att de inte ska fortsätta på den!? Jag har årets WTF känsla just nu, jag kollade in filmerna också men de ger ju inte mer än vad serien gör. Så basically så måste jag nu sätta mig o läsa igenom fucking 300 kapitel (minst) för att ens komma ifatt storyn, o jag gillar inte ens att läsa manga.. Jag känner en fruktansvärd frustration över det här just nu, precis när storyn ska komma igång på allvar. Jävla teasers..
 6. Tobayashi

  Maratonserier

  Afro Samurai e grym, 5st längre avsnitt samt en långfilm som man lätt klämmer på en helg. Lite enklare handlingsmässigt men grymma fighting scener.
 7. Om ni inte hört dem innan men är intresserade av kontemporära Japanska artister är Wakaki Band en kul alternativ att kolla in: De kombinerar traditionella Japanska instrument med Jrock.
 8. Tobayashi

  Serier som inte håller måttet till OP

  Jag måste säga att det är lite av en svår fråga, det finns många serier som jag har sett som gett mig en bra känsla när jag börjat titta på dem men som sedan inte (enligt mig) hållit måttet rakt igenom. Senast som jag tänker på är Darker Than Black som jag fick känslan av att den skulle vara bra mycket mer välproducerad än vad den var. Sen är det en väldigt personlig åsikt som säkert många inte håller med om. En annan serie som jag tänkt samma sak om är Owari No Seraph. Det är två som jag tänker på rent spontant. Men sen är jag den typen av tittare som ser OP en gång och sen hoppar över den (varje minut räknas när man ska trycka in så många avsnitt som möjligt på en kväll! :) ). One Punch Man introt undantaget.
 9. Tobayashi

  Anime vintern 2015/2016

  Ajin verkar kul! Känns lite som den kommer vara lik Tokyo Ghoul? Men fortfarande nice, jag deppade lite över hur TG tog slut så får hoppas att denna får fler säsonger! 3DCG har varit lite tråkigt hittills, hur kommer det sig att de börjat köra med det? E det för att det e billigt och snabbt? Också kul att Gate får fler avsnitt! De har ju byggt upp en massa trådar i storyn så det hade vatt kul om de följde vidare på några. Annars kan man väl tänka sig att Prince of Stride kan va kul ifall de animerar den bra, lite animerad parkour kan vara fett!
 10. Tobayashi

  World Trigger

  Jag är också nyfiken på detta! Den har ju hållit på länge nu, men är en PG-13 serie, så jag är tveksam till om den är värd att se. Någon som gett den ett försök och kan ge en utvärdering av serien hittills?
 11. Tobayashi

  Presentationstråden

  Jag borde verkligen hålla bättre koll på min terminologi.. -_- Men tack!
 12. Tobayashi

  Toradora!

  Tydligen gör några av karaktärerna en cameo i serien "Ookami-san and her twelve companions". Jag har inte kommit till de avsnitten än, men tanken på att få lite fortsättning på deras liv verkar nice! - EDIT - Så fick man ingen insikt över huvud taget, de bara nämndes i förbifarten.. Depp!
 13. Tobayashi

  Ge mig tips om anime att se

  Herregud.. Jag har verkligen inte hållit klassen med mitt länkande i den här tråden.. Men ja precis! Jag menar Bobduh, o hans lista där han länkat de anime serier som han anser vara de 30 bästa!
 14. Tobayashi

  Strömmande anime

  Helt rätt! Sorry att jag glömde nämna det. Men det finns ganska skapliga proxy tjänster som man kan använda för att lösa det :)
 15. Tobayashi

  Ghost in The Shell - Hollywood film

  Sant! Det hade varit fruktansvärt häftigt! Och hade kunnat bli coolt, med en mer relaterande story än ren kopiering. Kanske något som bygger på firestarter?
×