Hoppa till innehåll

Truly

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  123
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  10

Allt som postas av Truly

 1. Truly

  Anime sommaren 2018

  Gillar inte riktigt Ikuya än och hans hemska polare är bara allmänt jobbig. Ikuyas bror som Rin hänger med är däremot helt okej!
 2. Truly

  Försäljning av figuriner

  Var lite som jag antog, helt okej priser men fortfarande en hyfsad summa. Jag köpte nyss en ny PC så jag måste nog spara in lite. Får tänka på det igen senare kanske om det blir kvar. 😀
 3. Truly

  Sverige och svenska i anime

  Inget jag varit med om nej. Det svenska sättet är väll att kasta ihop allt som kan tänkas brinna?
 4. Truly

  Försäljning av figuriner

  Det är lugnt, skriv när du hittar tid.
 5. Truly

  Försäljning av figuriner

  Fate/Zero Saber på motorcykeln Tera Elin Slayer Steins;Gate Kurisu Den lilla EVA 01 Kan inte lova att jag köper nått men du får gärna kasta upp priser iallafall.😄
 6. Truly

  Försäljning av figuriner

  Intressant samling, tyvärr så vet jag att det jag är intresserad av kostar en halv förmögenhet.
 7. Truly

  Anime sommaren 2018

  Har inte postat på över ett år, men jag har tydligen för mycket tid just nu så jag kan kasta upp en enkel lista.👌 Som förr är det inte nån vettig lista utan bara det jag gillar eller inte gillar efter de första avsnitten. Bra Free! Dive to the Future Grand Blue Island One Room: Second Season Overlord III Planet With Hataraku Saibou Okej Banana Fish Chio-chan no Tsuugakuro Harukana Receive High Score Girl Isekai Maou to Shoukan Shoujo no Dorei Majutsu Jashin-chan Dropkick Kyoto Teramachi Sanjou no Holmes Shoujo Kageki Revue Starlight Skräp Aru Zombie Shoujo no Sainan Lord of Vermilion: Guren no Ou Ongaku Shoujo Satsuriku no Tenshi Shichisei no Subaru
 8. Truly

  Anime våren 2017

  Oh Bahamut kommer tillbaka nu, det hade jag helt glömt bort.
 9. Truly

  Era skrivbord

  Känns som en tråd värd att bumpa upp. Min pc för gaming och arbete, Min (anime) media pc vid sängen, Animerade fancy wallpapers på båda
 10. Spelade bara HotS för att få ett skin i overwatch en kväll, sällan jag spelat nått jag ogillar så mycket.
 11. Truly

  Nu ska vi se! Tis/Fre: Wolf's Rain

  I avsnitt 4 får vi se att staden kanske inte var så illa ändå, då allt annat är tom ödemark. Tsume lär sig att vänskap kanske är ganska nice efter att ha blivit räddad från en gammal militär mech. Han såg det antagligen som att det var hennes och ville bara få tillbaka den, lite mer hårdhänt än tänkt. Tänk på det som en valp som inte riktigt vet sin styrka.
 12. Truly

  Vilken anime såg du klart senast?

  Kände att det var dags att se igenom båda säsongerna av G.I.T.S. S.A.C. igen. Såg serien när den var ganska ny och jag var ganska liten, får väl lov att säga att jag förstod den bättre nu. Den första säsongen kändes lite mer intressant med laughing man. Den andra säsongen var lite mer upp och ner. Kuze och hans backstory var intressant men Gouda som också skulle ligga i fokus var varken intressant eller hotfull.
 13. Truly

  Nu ska vi se! Tis/Fre: Wolf's Rain

  Dags att lämna staden och leta efter tjejer, till och med Tsume är med.
 14. Truly

  Nu ska vi se! Tis/Fre: Wolf's Rain

  Kiba och Hige bryter sig in för att hitta Cheza, en hittills oförklarad person som luktar sjukt gott. Men dom var inte snabba nog och Darcia som ser lite ut som nån knock-off Jojo bad guy tog henne innan dom med kraften av hans varg öga. Samtidigt ser man Toboe äta korv med en söt tjej och Tsume förlorar alla sina vänner.
 15. Truly

  Nu ska vi se! Tis/Fre: Wolf's Rain

  Såg första episoden igår, kom verkligen inte ihåg nånting... har väll gått åtminstonde 10 år antar jag. Men nog var det skönt att höra Stray igen, fortfarande en av mina favorit openings nånsin. Första episoden är mest karaktärs introduktion, man får se Tsume och Hige som anpassat sig för att leva med människor och Kiba som håller fast i ganska dum stolthet och hatar allt.
 16. Truly

  Film! Diskussion, betyg och förslag

  Kubo var riktigt bra, gillade inte riktigt slutet men allt annat var riktigt nice. Hade inte hört nått om den när jag såg den förut och var sjukt imponerad av animationen. I credits får man också se när dom bygger på skelett bossen, kanske den bästa scenen i filmen.
 17. Truly

  Den stora otecknade TV-Serier-tråden

  Såg allt av Constantine('14) för nån dag sen, ännu en riktigt bra serie som blev canned efter en säsong. Min kunskap om DC universumet är väldigt begränsad men jag ville lära mig lite mer om Constantine efter Justice Leauge Dark filmen. Live action serien kanske förstör allt Constantine är, det vet jag inte. Men bra var den.
 18. Ser framemot Nier: Automata när dom nu känner för att släppa det på pc.
 19. Truly

  Vilken anime såg du klart senast?

  Jag har väldigt svårt för karaktärer som konstant gråter och håller på. Visst kunde jag heja på henne till en viss nivå men det blev frustrerande efter ett tag. Förhållandet som gick lite upp och ner mellan Nono och Lal'C i Diebuster var också en bättre version av det man såg mellan Noriko och Kazumi. Allt var bara så sjukt mycket bättre i Diebuster, hatar mig själv lite för att ha ignorerat den tidigare. Älskar Nono. Det handlar väll mest om vad man vill ha ut av det, kan förstå om man gillar Gunbuster bättre men själv föredrar jag riktigt överdriven action(platinum/trigger?). Borde också nämna att jag inte sett nån av filmerna än.
 20. Truly

  Vilken anime såg du klart senast?

  Dom sista avsnitten av Gunbuster är riktigt bra, men det känns inte som det börjar förrän då. För det mesta handlar det bara om att main karaktären är deppig av olika anledningar, blev trött på henne väldigt fort. Själva Gunbuster mechen är riktigt nice, bara synd att man inte får se mycket av den.
 21. Truly

  Den stora YouTube-tråden

  En klassiker som inspirerade mig när jag höll på med sånt, älskade dark moon.
 22. Truly

  Vilken anime såg du klart senast?

  Såg nyligen igenom Gunbuster('88) och Diebuster('04), Gunbuster hade jag sett förr och har aldrig gillat. Jag hade ignorerat Diebuster helt för att jag ogillar Gunbuster MEN Diebuster var då helt min grej, riktigt guld!
 23. Truly

  Den stora YouTube-tråden

  Verkar vara en mindre kass version av en Skrillex låt. En timma av perfektion. Postade i discord också men fler borde se dom.
×