Hoppa till innehåll

krs000aaa

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  3
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

0 Neutral

Om krs000aaa

 • Rang
  Novis
 1. krs000aaa

  Söker äldre svenska utgåvor av anime...

  Hej! Tack så mycket för ditt svar! Jag har de två Ghibli boxarna på DVD redan, är ute efter den äldre dubbningen av Totoro. Nausicaa på den svenska DVD boxen tror jag endast har japanskt tal?
 2. krs000aaa

  Söker äldre svenska utgåvor av anime...

  Hej, Jag söker VHS eller digitaliserade (alltså VHS rippar) av en del kassetter jag minns från många år tillbaka, utgivna av Wendros först och främst... Jag har samtliga serier på DVD fast på japanska. Jag vill få tag på de gamla svenska versionerna och synka ljudet med DVD versionerna, alltså är det viktigast att ljudet är någotsånär okej, bildkvalité mindre viktigt. Är främst ute efter rippar direkt från originalkassetterna, alternativt köpa eller låna originalkassetterna för att själv digitalisera om ni inte har möjlighet att göra detta. Det är rätt många jag söker, men i första hand följande: Vindens Krigare ("Nausicaa") - har en version nedladdad med den svenska dubben, tyvärr är ljudkvalitén inget vidare, söker alltså en bättre version. Magiska Äventyr Med Totoro (versionen som visades på TV1000 1996, mycket bättre än nydubben enligt mig). Kul I Plugget ("Hiatari Ryoukou", utgiven 1988 av Wendros) Candy Candy Del 1 + Candy Candy Special (har lyckats komma över nya/ospelade exemplar av alla övriga delar, endast del 1 och "Special" saknas!). "Den Lille Krigaren" - Minns tyvärr ingenting om utgåvan, förutom att det var den engelskdubbade "The Littlest Warrior" med en svensk röst som gjorde alla karaktärerna ovanpå de engelskdubbade rösterna. Filmen originaltitel är "Anju to Zushio-Maru" och producerad av Toei 1961. Grand Prix - alla 5 delarna. Utgavs mellan 1983-1987 av Wendros. Robotech - alla delar (4 st.?) + "Robotech The Movie" Lady Oscar - alla delar (3 st.?) (Wendros, 1988-1989) Tjejligan (Gall Force: Eternal Story) (Wendros, 1988) Bell & Sebastian Del 2+3 (finns det fler?) Superfamiljen Del 1 (Kimagure Orange Road). Utgiven 1988 av Wendros. Del 1 innehåller en episod som inte är med på svenska DVD släppet! PS: Söker även en del andra tecknade serier på svenska, fast som inte är anime, men jag får väl hålla mig till anime då detta är ett animeforum.
 3. krs000aaa

  Hur kontaktar jag Ozon Media?

  Vet någon en mailadress till Christer Hagström eller annan kontakt på Ozon Media? Vet att jag tidigare mailat dem men kan nu inte hitta någon information alls.
×