Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

Agaran

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  5
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  1

Agaran vann senast dagen den februari 23 2017

Agaran hade det mest gillade innehållet!

Communityanseende

2 Neutral

Om Agaran

 • Rang
  Novis

Profilinformation

 • Kön
  Kvinna
 • Plats
  I mitt myshörn
 • Intressen
  Galet fnitter, anime, manga (överraskad ? =) och hästar. Hästmanga? Inte hittat något som verkat intressant än.
 1. Agaran

  Vad äger ni?

  Hmm.. är det någon idé att skriva något i en tråd där det inte har hänt något sen 2015? Antar att framtiden får utvisa :). Jag tror att jag har kring 200 volymer manga med ambitionen att utöka den, och det är vid det här laget en ganska brokig samling med allt från shonen-ai till lite olika manwhas. Med tanke på att de är utspridda här hemma kommer en lista över de jag kommer ihåg i nuläget, och nästan ingen jag äger är komplett utan jag jobbar på det. Långsamt xD. Hursomhelst, listan över några jag har i nuläget och kommer ihåg bara sådär: - Archlord - Berserk - Blade of the Immortal - Dragonball - Naruto - Magic Knight Rayearth - One Piece - Tail of the Moon - Tokyo Babylon - Warcraft Sunwell Trilogy
 2. Agaran

  Säljes - manga, kortlek, pussel.

  Hej :)! Är du okej med att sälja separata volymer av en serie? Jag kan också vara intresserad av lite yaoi/BL-manga beroende på vad du har på engelska.
 3. Agaran

  Skumma drömmar

  Det var ett tag sen nu (alltså minst nåra år sedan vid det här laget ), men jag satt med benen i kors och svävade i ett mörklila tomrum. Och när jag satt där fick jag en kyss av Sasuke från Naruto, som om han bara råkade vara där för att göra just det. Vad jag skulle vilja veta är varför det var just Sasuke .. det finns personer i Naruto som jag tycker bättre om.
 4. Agaran

  Sandlådan. "Resurrected"

  *sätter upp en skylt som varnar om djupa hål till Kina.*
 5. Agaran

  Mangaköp

  Den senaste jag skaffade var Immortal Rain vol 1-6. Var lite vansinnig och satt på bussen i sisådär totalt 6 timmar för någon vecka sen för att få tag i den. Värt det? Japp!
×