Hoppa till innehåll

Zodd

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  4
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  2

Zodd vann senast dagen den april 16 2017

Zodd hade det mest gillade innehållet!

Communityanseende

2 Neutral

Om Zodd

 • Rang
  Novis
 • Födelsedag 12/28/1989

Profilinformation

 • Kön
  Man

Kontaktsätt

 • Webbplats
  https://voldosfilm.wordpress.com/

Senaste profilbesökare

224 profilvisningar
 1. Zodd

  Koe no Katachi

  För mig var detta en av de större filmöverraskningarna på senare år. Jag reagerar kanske allra främst på hur briljant filmen är i att berätta ur huvudkaraktärernas perspektiv. Animeringen, kamerajobbet, soundtracket och allt är som i en mästerlig symbios. Hamnar tveklöst bland de 10 bästa animerade filmerna jag sett. Skrev en längre recension här.
 2. Zodd

  Vilken anime såg du klart senast?

  Har sett Prison School efter att ha läst större delen av mangan. Jag har aldrig blivit förtjust i sådant som har mycket ecchi/fan-service, men måste erkänna att jag gillar både mangan och animen. Intrigen är riktigt dum egentligen, och den saknar realism, men man får väl se den som att den äger rum i ett knasigare parallellt universum. Pirson School centrerar kring en japansk high-school som endast varit till för tjejer fram till nu när den blivit könsneutral och då tagit in ett litet gäng killar. Skolan har ett slags fängelse som man kan hamna i istället för att bli relegerad om man inte uppför sig. Fängelset vaktas av ett studentråd som består av sexiga tjejer. Dessa drar sig inte för att ge killarna rejält med stryk när de hamnar där. Jag uppskattar faktiskt humorn som bitvis är genialisk, och karaktärerna är bra mer intressanta än vad jag räknat med. Animen följer mangan nästan ruta för ruta, det kan man såklart tycka vad man vill om. Animeringen är högklassig bör tilläggas. Animen är bra, men jag vågar inte rekommendera den. Se på egen risk.
 3. Zodd

  Top 5 Anime ni sett!

  1. Berserk (1997) Älskar förlagan någonting fruktansvärt och jag tycker serien gör den rättvisa. 2. Gungrave (2003-2004) Verkar underskattad och förbisedd. Riktigt gripande ändå tycker jag. 3. Samurai Champloo (2004-2005) Uppskattar verkligen humorn i denna. 4. Hellsing Ultimate (2006-2012) Alucard är den mest badass karaktären i världshistorien. Snygg animering. Femteplatsen vet jag inte vilka serien jag ska placera på. Har sett en hel del som varit bra men samtidigt lättglömda.
 4. Zodd

  Berserk

  Precis som trådskaparen introducerades jag till manga genom denna anime, för jag var tvungen att veta fortsättningen efter att jag sett animen. Har läst mangan säkert 20 gånger nu och sett denna serie runt 7-8 gånger. Har varit smått besatt av Berserk och är väl det fortfarande. Filmerna och den nya animeserien avskyr jag dock. En recension av animeserien har jag skrivit här ifall någon skulle vara nyfiken.
×