Hoppa till innehåll

Teisatsu

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  5
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  2

Teisatsu vann senast dagen den april 10 2018

Teisatsu hade det mest gillade innehållet!

Communityanseende

2 Neutral

Om Teisatsu

 • Rang
  Novis

Profilinformation

 • Kön
  Man

Anime och manga

 • MyAnimeList
  https://myanimelist.net/profile/Teisatsu

Senaste profilbesökare

Blocket för de senaste besökarna är inaktiverat och visas inte för andra användare.

 1. Teisatsu

  Gissa animen

  Rätt! Jag gillar den också, just för att den är rätt vardaglig och anspråkslös. Jag har heller inget emot serier som på en lagom diskret nivå marknadsför småstäder och "småkommuner", som i detta fall Shimoda och omgivningarna på södra Izu-halvön.
 2. Teisatsu

  Gissa animen

  Åh! Ursäkta. Är ju ny här i forumet, och har inte uppfattat alla regler och seder ännu. Men här är en bild från en trevlig serie:
 3. Teisatsu

  Gissa animen

  Haikara-san ga Tooru?
 4. Teisatsu

  Saiki Kusuo no Ψ-Nan - som spelfilm

  Om det är fler än jag som aldrig kan få tillräcklig dos av Saiki Kusuo no Ψ-Nan, så hade spelfilmen biopremiär (roadshow) i Japan redan i oktober 2017, men det är väl först efter DVD/BD-släppet den 2 maj 2018 som man kan ha tur att få se den här i väst. Det är inte säkert att den är bra, men visuellt är den ju otroligt lik animen! http://saikikusuo-movie.jp/ https://en.wikipedia.org/wiki/The_Disastrous_Life_of_Saiki_K._(film) http://yamazaki-kento.com/movie/saiki-kusuo-no-psi-nan/
 5. Teisatsu

  Anime våren 2018

  Har redan sett del 1-2 av: Mahou Shoujo Ore - Flickor som förvandlas till magiska muskulösa karlar? Kul premiss. Återstår att se om det håller i 12 avsnitt. Uma Musume: Pretty Derby - Hästtjejer? Tjejhästar? Har inga som helst förväntningar, men första avsnittet var faktiskt inte uselt! 3D Kanojo: Real Girl - Blyg nördkille träffar världsvan tjej. Verkar också rätt vettig, faktiskt. Comic Girls - Söta gymnasietjejer tecknar manga. Akkun to Kanojo - Märklig 3-minuters kortis om ett märkligt par. Nobunaga no Shinobi: Anegawa Ishiyama-hen - Hur ska det gå för Oda Nobunaga? Mahou Shoujo Site - Mörk! Hemsk! Jobbig! Men... man undrar ju hur det ska fortsätta för "flickan som kallades Det". Har i skrivande stund inte sett något av, men är nyfiken på: Tada-kun wa Koi wo Shinai Hinamatsuri - Äger av någon anledning första volymen av mangan. Så, varför inte? Caligula - Ett virtuellt idolprogram som heter μ? Måste man döpa det till samma namn som en idolgrupp? Piano no Mori - Har inte hört något om handlingen, annat att den verkar vara efterlängtad av många. Steins;Gate 0 - Originalet är ju bra, så klart man ser uppföljarna Wotaku ni Koi wa Muzukashii - Se "3D Kanojo" ovan... fast utspelas i vuxenlivet på en arbetsplats, istället för på en gymnasieskola. Till sist den jag ser mest fram emot denna säsong: Golden Kamuy - Det Rysk-japanska kriget har nyligen avslutats 1905, och flera parter är på jakt efter en guldskatt på ön Hokkaido. Det är vinter, snö, och en av huvudrollerna består av en stark tuff tjej som tillhör Hokkaidos ursprungsbefolkning Ainu.
×