Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

Kakyuu

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  6
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

0 Neutral

Om Kakyuu

 • Rang
  Novis

Profilinformation

 • Plats
  Sthlm län
 • Intressen
  Manga, Anime och Musik.
 1. Kakyuu

  Hur många avsnitt?

  tackar så hämskt mycket. har letat och inte hittat innan. men återigen tack så mycket. :)
 2. Kakyuu

  Hur många avsnitt?

  Hej, nu är det så att jag undrar hur många avsnitt vissa Anime-serier är, och kan inte hitta det på något ställe. någon som kan hjälpa? Dom jag vill ha hjälp med är. Genesis Evangelion Girls Hanaukyo Maid Angelic Layer Ranma ½ och finns det någon serie/film som heter Dark Journey? :S tack på förhand! :)
 3. Kakyuu

  Den snyggaste manliga animekaraktären

  Tasuki och Tamahome är ju inte helt fel. inte Seiya Kou heller.
 4. Kakyuu

  Anime Figurer och verkliga livet :)

  jo, men det är ju klart! men sådana romanser finns ju knappt bara för att vi människor inte kan nöja oss med bara sån romans. kolla på Miaka och Tamahome, dom gör ju vad som helst för att vara med varandra. visst, det skulle vi säkert oxå göra. (om vi nu hade superkrafter och spöa skiten ur våra fiender för sedan gå iväg hand i hand med våran älskade) visst kan man bli avtrubbad av sådan kärlek. men jag skulle göra nästan vad som hälst för att ha sådan romans som dom två har.
 5. Kakyuu

  Anime Figurer och verkliga livet :)

  läste va ni har skrivit och blev nästan tvungen att skriva jag med. :) att hitta folk som har anime och manga som intresse finns. (kolla här på sidan bara) men folk håller ofta tyst om det för, om älder tittar på "teknat" så är det en tönt varning.. (tycker att det är löjligt!) sen det där om att visa mera anime på morgonen vore ju jätte bra ju! för då har man ju något att göra när man vaknar tidigt på morgonen.. fast Pokémon och digimon visas så är ju det (meste digimon) för mycket yngre.. enligt min mening.. sen har vi ju att Sailor moon har/visas på tv i många år.. och där är det igen.. Sailor moon klassas som något för små barn.. men igentligen så är ju den serien gjord för tonårignar. så det blev lite fel tycker jag genom att visa den för små barn.. sen att hitta en tjej (för er del) som är som en anime-tjej. det beror ju helt på vilken av alla tjejer i anime världen ni ltar efter. kolla Miaka i fushigi yuugi, hon tänker nästan inte på något annat än mat. men jag letar efter en anime-kille, men samma där. alla är olika. så alla är ju lite anime för alla är olika och det är anime-karaktärerna oxå... eller har jag helt fel nu??
 6. Kakyuu

  Sailor Moon Stars!

  hoppas att dom fixar det där så att serien kommer ut på DVD snart.. har avsnitten på jap.. men Vhs är inte riktigt någon bra kvalite... blir lätt att banden förstörs.. :S // och till ämnet som detta starta på. man kan köpa alla avsitten från privat personer överallt på nätet. bara man hittar dom.. får betala ca 100kr per band.. men då är det ca 8-9 avsnitt per band..
×