Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

PlateletLucoa

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  2
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  1

Allt som postas av PlateletLucoa

 1. PlateletLucoa

  Presentationstråden

  Anone, anone! Tack för det varma välkomnandet! @MathJuice @Soverejn Ber lite om ursäkt för sent svar, blev sjuk under helgen och är fortfarande helt nere för räkning. Kan nästan svära på att det var pga Kyubey, har en gås oplockad med honom 🔫 Trådarna ska jag givetvist besöka och bidra lite med. Vill så gärna spendera mer tid på gaming men livet tillåter det inte så mycket just nu, har blivit så mycket sämre på CS och osu! som jag brukade nöta förr i tiden. Podcasten låter också intressant, ser att det finns ett par avsnitt ute på Soundcloud så de ska jag lyssna lite på under kondispassen. Kommer bli spännande att se vad som diskuteras Спс братан, kamrat! Är själv bosatt i slagfältets hjärta, Malmö, så det är trevligt att få träffa en annan skåning *host* soldat från Stalingrad! Relaterar en del med vilsenheten, det är faktiskt en stor anledning till varför jag just nu dras så mycket till anime/manga som har mycket med uppväxt och utveckling att göra. One Piece tycker jag också om fast jag har bara läst ända tills den svenska översättningen slutade, vill gärna fortsätta en dag och komma ifatt med storyn men det har varit svårt att sätta mig in i den engelska versionen efter att ha blivit fäst med den svenska. Oh well, det kommer väl förr eller senare. Great Teach Onizuka är en serie jag ofta har svårt att sälja in hos mina vänner, humorn och art-stilen är inte direkt för alla så att säga men själv älskar jag den! Älskar att den alltid hade en humor genom hela serien samtidigt som vi fick väldiga djupa inblickar på karaktärernas bakgrund och story. Det säger något när GTO närmade sitt slut och jag började sakna alla karaktärerna. Onizuka, rektorn, lärarna, studenterna... så minnesvärda var dem. Följer du uppföljaren Paradise Lost? Den har ingen anime just nu men mangan följer samma anda, vice rektorn är lika rolig som alltid med sina påhitt. En sådan lista har jag definitivt, har inte uppdaterat på drygt 1 år nu men när livet stabiliserat sig en del så ska jag sätta igång igen. Måste redan nu säga att betygssystemet jag hade då är helt wack, ursäkta röran! https://myanimelist.net/animelist/danterev D-Frag! karaktärer på din lista, gillar stort! 😆
 2. PlateletLucoa

  Presentationstråden

  Tjena, tjena! Efter att ha varit inne på Discord-servern en tid nu tänkte jag att det hade varit bra läge att presentera mig själv lite djupare på forumet. Måste bara först nämna att det var väldigt länge sedan jag senast använde mig av ett forum, får lite tidigt 2000-tals nostalgi haha. Jag är en 21-årig aspirerande fullstack-utvecklare som i år avslutade sina studier och nu letar efter nytt ämbete. Anime och manga är något som ligger varmt i hjärtat, lite som en trogen kompanjon som följt en genom livets stunder och motgångar. Jag blev introducerad till anime genom Selector Infected WIXOSS, fastnade för det efter att ha sett Puella Magi Madoka Magica (stackars Homura!), och därefter har det bara fortsatt. Är lite av en allätare och gillar allt från shonenfyllda serier såsom My Hero Academia (JoJo för finsmakarna 😉) till romanser som Toradora och även serier som får en att tänka efter, ex. Paranoia Agent. För tillfället är jag förtjust i saker som berör människopsyket, saker som behandlar hur folk växer upp och varför de utvecklas till de personer de är idag. Den visuella novellen euphoria där huvudpersonen brottas med sina sadistiska känslor, och mangan Goodnight Punpun med dens destruktiva romans är bra exempel på detta. Hade det varit förvånande om jag, efter allt jag sagt, tillade att min favoritserie är D-Frag! och söta karaktärer som Platelet-chan återinför hoppet för mänskligheten inom mig? En plot twist måste man alltid avsluta med! Se fram emot att lära känna alla här, ge mig gärna en rundtur!
×