Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

Bone

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  95
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

0 Neutral

Om Bone

 • Rang

 1. Bone

  Gundam

  Klart att gundam är släppt på den västerländska marknaden. ;) Jag är f.ö gundamfan av den gamla skolan, det vill säga UC-kalendern.
 2. Bone

  Dubbning

  Ghost in the shell (första filmen alltså) kollar jag alltid med engelsk dubb för att innan jag köpte den på DVD hade jag den på USA-importerad BHS så då var jag van vid engelska. Stand alone complex, 2nd gig och uppföljaren å andra sidan kollar jag med engelsk text och japanskt tal.
 3. Bone

  Japanska snacks och drycker

  Hmm jag har hört talats om ett ställe som heter Hong kong trading, kan det vara den och kan man få en detaljerad beskrivning på hur man kommer dit? (?) (?) Den ligger typ mitt emot Fashing.
 4. Storstrid blev det ju också. Människorna var ju den artonde ängeln (något jag räknade ut innan jag sett slutet faktiskt :P ) Och Hideki Anno är ju skruvad så att de sista två avsnitten var "annorlunda" är ju inte så konstigt iaf.
 5. Båda sluten är bland de bästa som producerats. Dessutom går det inte att säga "slut 1 var bättre än slut2". Ni måste förstå att EoE och ep. 25 och 26 kompleterar varandra.
 6. Bone

  Hur uttalar ni "anime"?

  Uttalar det antingen som det låter "anime" eller som det ska uttalas (franska) "Ähnim" med kort im.
 7. Bone

  Vilket språk läser ni helst på?

  Det är sant... man vill ju inte att ens tittande skall bli en engelskalektion. Däremot så blir det ju oftast med engelsk text i alla fall eftersom de flesta titlar har sådana textremsor. Nu talade jag om film i största allmänhet och inte anime.
 8. Bone

  Vilket språk läser ni helst på?

  Klart att jag föredrar svenska, det är mitt modersmål och det som jag har lättast att förstå samt att det känns mest logiskt. Att föredra att läsa en engelsk översättning verkar nästan lika dumt som att ha engelska subtitles när man tittar på film.
 9. Med tanke på att alla tre är bland det skräpigaste jag läst på papper så känns det omöjligt att rangordna dem. Ni får nöja er med att jag tycker att alla är lika dåliga och psykiskt dekadenta.
 10. Så vitt jag vet så är ramen helt enkelt en nudelsoppa. Så koka nudlar, strunta i att hälla bort vattnet, tillsätt kryddor så har ni ramen.
 11. Bone

  Elfen Lied, en anime för vuxna

  Tja, nog var den bra. Helt i min smak får man väl säga. Någon som vet när ADV planerar att släppa första DVDn?
 12. Bone

  Nerladdning av anime Moraliskt rätt/fel?

  Nu hänger jag inte så mycket i såna här kanaler eftersom jag inte ser mig själv som en pirat. Dessutom visste jag inte ens om det där. Förresten så torde väl det där innebära att man måste ha en dator med DVD-rom? Som sagt.. om den bara finns utgiven i Japan utan subs och jag verkligen inte kan vänta så letar jag upp den på nätet.
 13. Bone

  Nerladdning av anime Moraliskt rätt/fel?

  Japanska DVDs har nästan aldrig textning eller dubbning vilket helt klart försvårar för en. ;) Finns serien utgiven så köper jag den. Om den bara finns på DVD i japan kollar jag fansubsen (av ovan nämnda anledning), när den släpps med ett språk jag förstår köper jag den.
 14. Bone

  Nerladdning av anime Moraliskt rätt/fel?

  Jodå, två gånger. Det kan jag inte hålla med dig om. Det beror på från person till person hur mkt anime man måste kolla på för att stilla behovet. (Låter som missbruk, och ja. Det kanske det är). Jag gjorde en liknelse med snatteri. Det kan jag inte hålla med dig om. Det beror på från person till person hur mkt godis man måste äta för att stilla behovet. (Låter som missbruk, och ja. Det kanske det är).
 15. Bone

  Eran personliga TOP 10 lista "serier"

  #1. Gundam Victory #2. Gundam 0083 - Stardust Memory #3. Cutie Honey #4. Mobile Suit Gundam #5. Ghost in the Shell ~ Stand Alone Complex #6. Da Capo #7. Gundam - The 8th MS Team #8. RahXephon #9. Neon Genesis Evangelion #10. Mahoromatic
×