Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

Diabozel

Medlemmar
  • Innehållsräkning

    2
  • Blev medlem

  • Senaste besök

Communityanseende

0 Neutral

Om Diabozel

  • Rang
    Novis

Senaste profilbesökare

Blocket för de senaste besökarna är inaktiverat och visas inte för andra användare.

  1. Aha så kanske inte helt dött då. Mjo kan relatera till att de flesta nog dragit sig till de Engelskspråkiga ställena. Det är även anledningen till att jag själv övergav dessa svenska små forum under många års tid och majoriteten av de jag numera snackar med på internet är från utlandet dvs Amerika, Storbritannien och andra ställen. Har dock den senaste tiden börjat längta tillbaka lite och det behöver ju inte vara det ena eller det andra. Tycker det kan kännas bra med lite variation.
  2. Var medlem här för herrans många år sedan och har nyligen beslutat mig för att komma tillbaka för att se om jag kan hitta lite nya kontakter och vänner. Enligt min egna uppfattning så verkar de flesta svenska forum ha dött ut helt och hållet och från vad jag minns så var anime.se inte direkt jättestort på min tid heller. Så finns det några alls som fortfarande är någorlunda aktiv här?
×