Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

Jocke

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  456
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

0 Neutral

Om Jocke

 • Rang

Profilinformation

 • Plats
  Ske-å
 • Intressen
  Japan och film

Senaste profilbesökare

Blocket för de senaste besökarna är inaktiverat och visas inte för andra användare.

 1. Jocke

  Berserk

  Här var det länge sen jag skrev.. samt ojojoj vad sugen jag är på att någon svensk eldsjäl med översättarförmåga skulle vilja ta sig an Berserk *blink blink* Drygt jobb, så som Zimeon sa så var det en hel del knepig japanska.. oh, the life..
 2. Jag säljer nu min första kompletta manga-samling, alla 42 Dragon Ball-böcker Detta är såklart dom svenska böckerna, skicket är bra, inga hundöron eller dylikt. prisinformation och annat finner ni här http://www.tradera.com/auction/aid_35434199
 3. Jocke

  De nya konsolerna

  Det blir Wii, utan tvekan.. ska jag införskaffa en Ps3:a så ska det antingen vara stöldgods eller 75% nedsatt pris. Undviker att argumentera varför Wii går före Ps3 eftersom det är överflödigt..
 4. Jocke

  Allt borde vara gratis.

  Tror just Kovzac blev min idol ^__^ Tycker ändå trots allt detta logiska utvecklingstugg att det är nånting som är fel i världen, riktigt riktigt fel.
 5. Jocke

  Final Fantasy VII remake till DS?

  Ojvoj http://news.spong.com/article/9303 Inte ny, men första gången jag hittade just den här.. spong är välkända att ha koll på saker i förväg..
 6. Jocke

  Final Fantasy VII remake till DS?

  flaskis: Varför :( gubbe för? Det betyder ju bara att det kommer fler spel från den bästa delen i serien, förvisso kan det vara utnyttjande av situationen ifrån deras håll, men än så länge tycker jag dom lyckats rätt bra.. f.ö. så är Dirge of Cerberus grymt bra, som Devil May Cry fast FFVII-tema.
 7. Jocke

  Final Fantasy VII remake till DS?

  Som Bankoiia säger så är det där bara en i mängden av spinoffs. Inget ont om dom, men det är inte originalet, som vi diskuterar. Indeed, sen så var ju faktiskt FFVII tänkt till 64DD tidigare om jag inte missminner mig, den mesta koden var väl klar(?). Med det vill jag säga att Nintendo troligtvis inte kommer ha speciellt mycket problem med komprimeringen eftersom plattformsarbetet inte är helt obekant. Men som i länken jag drog upp tidigare, jag tappade modet ganska ordentligt då jag läste den. Vi får se helt enkelt, var ett tag sen jag hörde nånting om det, men då var det ju ett tag sen jag sökte efter info så ;)
 8. Jocke

  Värsta bandet/artisten ni vet?

  Bad Cash Quartet är en samling dryga fanskap som förtjänar allt spö dom kan få. En kompis var på utekväll, och då kom BCQ och drygade sig, alla killar skulle ut, bara tjejerna skulle vara kvar. Min polare blev ju självklart förbannad och sa till dom att dom fick "fan ta och hålla käften" Blev en massa drygeri och uppmoppsighet som slutade i bråk, kompisen spöade ensam ner två av dom, sen kom hela fanbasen och han var tvungen att löpa. Lyckligtvis råkade bandet vandra in i parken senare på kvällen där min kompis satt med sina punkarpolare B) Dom fick rå-däng! Jag gillar dom verkligen inte, sexistiska, dryga överklassungar.
 9. Jocke

  Finns det....

  VA?! Finns det människor i Kiruna?!
 10. Jocke

  PSP ger japanska män ståfräs

  Hanpusu: ;) Sony är mer japaner än dom är spelskapare XD
 11. Jocke

  PSP ger japanska män ståfräs

  http://img141.imageshack.us/img141/1811/pspboner6sv.jpg
 12. Jocke

  Nintendo DS Lite

  Blir passande.. Min brorson "bröt nacken" av min DS (jag skulle aldrig ha låtit honom spela på den, jag vet :( ), jag ska göra en deal med min brorsa..
 13. Jocke

  Final Fantasy VII remake till DS?

  Jag hittade en gammal tråd där det hela diskuteras. Clickit Om det fanns minsta hopp om att det skulla komma.. tja.. man får lite missmod efter man läst tråden.. folk är dumma, och man inser hur lätt rykten sprids.. :(
 14. Jocke

  Final Fantasy VII remake till DS?

  DS-cartridges rymmer dryga 128 megabyte, men även med omkodning kan det bli problematiskt att få ner det på en kasett. FFVII låg 3 skivor, varav den sista var rätt fattig på data, men räkna med 1,5 gigabyte åtminstonde.
×