Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

Zaphod

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  585
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

0 Neutral

Om Zaphod

 • Rang
  Stamgäst

Profilinformation

 • Plats
  Sundsvall
 • Intressen
  Hung Gar Kung Fu och hästen.

Kontaktsätt

 • Webbplats
  http://www.innehallslos.tk

Senaste profilbesökare

Blocket för de senaste besökarna är inaktiverat och visas inte för andra användare.

 1. Zaphod

  Ditt senaste spelköp

  Spore är mitt senaste köp, och nåt till Wii jag inte kommer ihåg namnet på.
 2. Jag och min sambo har nu suttit ett tag med Resident Evil till Wii, förövrigt ett jäkligt bra spel, och tagit oss till sista bossen. Men stött på problem.. Vi är antagligen n00bs, men seriöst, är det någon son klarat den och kan förklara hur? Vi är ganska kassa på att trycka på rätt knappar när man ska, kan ha något med det att göra.. Men råd och hjälp behövs!
 3. Zaphod

  Lol!

  1. Hur ställer du dig till ordet ’lol’? Är det acceptabelt som ord, eller bör det förbli ett internetslang? Jag tycker det är helt okay om folk använder det, upp till dom. Men jag skrattar lite för mig själv när jag hör det.. Känns lite högstadietiden med "lol". 2. Hur skulle du uttala det? (loll, lool, L.O.L, ect) Tror jag säger lool, eller loll.. 3. Använder du ordet Lol i ditt talade språk? Nej. 5. Om nej, varför inte? För att när jag använde det, i högstadiet, sa jag det istället för att säga nåt ironiskt eller något annat. Nu har jag lärt mig prata istället. 6. Tror du det finns en chans att ordet Lol kommer med i den svenska ordlistan, som ett riktigt ord? Hoppas inte det och tror inte det. Är en förkortning.. Inte så många såna med? Ålder (valfritt): 21
 4. Zaphod

  Hur många spel i taget?

  Jag är verkligen en sån som bara kan spela ett spel i taget. Blir så inne i spelet och spelar det jämt, och till slut blir det sönderspelat och tråkigt. Jag försöker spela andra spel samtidigt som jag spelar ett spel, men det går inte. Spelet jag försöker spela blir så ointressant och jag längtar bara tillbaka till huvudspelet. Är lite trist att vara så, jag vill gärna inte spela sönder spel, utan kunna njuta av spelen under en längre period istället..
 5. Zaphod

  Svordomar i animeundertext – era åsikter?

  Finns ingen anledning att lägga in extra svordomar i en sub tycker jag. Visst att svordomarna som faktiskt finns i serien, översätts på bra sätt till liknande svordomar. Men att lägga på extra är mest bara barnsligt och visar på att de är dåliga på att uttrycka sig. Jag blir mest bara less när jag läser en massa svordomar i subbarna, knappt ens värt att se animen då. Tycker nästan att det är stötande.
 6. Zaphod

  Mangaköp

  Just beställt dom utkomna mangorna av Emma. På svenska då.
 7. Zaphod

  Era skrivbord

  Roligt att se att det inte bara är dålig smak när det kommer till avataren, Zaphy. Pfft. Inget fel på min smak.
 8. Zaphod

  Era skrivbord

  Jag har rätt tråkigt..
 9. Zaphod

  Koi Kaze

  Som Meatrose skrev, en riktigt bra anime om ett känsligt ämne. Skaparen har lyckats att göra något så fult och äckligt som incest mellan syskon till något vackert och stämningsfullt. En anime jag faktiskt ofta tar upp i diskussioner med mina vänner om incest (vi diskuterar det faktiskt rätt ofta, varför!?). Nästan så jag blir kär i bror.. Nästan.
 10. Zaphod

  Jag har inget liv

  Jag har vad många skulle kalla ett liv. Jag är hos hästen i princip varje dag, jag tränar ett par dagar i veckan, jag festar på helgerna och har spelkvällar på vardagarna med mina vänner. Men jag spelar också mycket spel och ser på anime, men jag väljer inte bort sociala aktiviteter för att jag ska spela längre. Under min WoW-tid valde jag alltid WoW före allt annat. Gick hem ifrån krogen för att det var raid, skippade träningen för att farma och hade inte tid att ha häst. Så jag har upplevt att "inte ha ett liv", och jag trodde jag trivdes med att sitta hemma med mina internetvänner över hela världen. Men jag blev ändå bara mer och mer deppad, men förstod inte riktigt varför. Jag tror faktiskt inte man kan byta ut det direkt sociala, alltså att träffa människor irl, mot att umgås via nätet. Människor är trots allt en social varelse, vi behöver riktig konatakt med andra. Tror faktiskt man mår bättre av det. Även fast jag längtar tillbaka till min gamer-period, så skulle jag inte byta bort den mot det liv jag har nu. Och tänka sig, även fast jag är social så kan jag skriva originella och intressanta texter opch tänka i djupare tankebanor!
 11. Zaphod

  Era skrivbord

  Mitt skrivbord, mer ikoner än det brukar dock.. http://img.photobucket.com/albums/v311/kusalinclinc/skrivbordetidagomg.jpg
 12. Zaphod

  Årsskiftet 07-08

  Klart en 5'a för i år. Riktigt kasst år i stort, men några saker som räddat upp det.Hästen är den stora saken, min nya vän en annan stor och den nya guilden på WoW en annan.. :)
 13. Zaphod

  Klockan är Tolv! Gott Nytt År!

  Gott nytt år för tusan!!!
 14. Zaphod

  Årsskiftet 07-08

  Är inte detta lite motsägelsefullt? Jag vågar nästan lova att fler kommer till skada av att privatpersoner får handskas med alkohol än raketer. Själv har jag inget emot något av dom för den sakens skull så länge dom kan brukas med vett. Men för att hålla sig till ämnet. Jag ska vara hemma, kanske laga mig något gott att äta och inte göra någonting särskilt. Skillnad på alkohol och raketer. Raketer skadar mycket lättare andra och skrämmer dessutom upp små lidrädda djur. Kan bara tänka mig hur de vilda djuren i skogen har det, hoppas de inte är lika rädda som hunden som bara ligger och skakar på nyår. Nä, alkohol är lättare att undvika än raketer. Dessutom är det betydligt lättare att skapa ett förbud mot raketer än alkohol. Eller åtminstone bara låta utbildade handskas med raketerna, på speciella ställen.
 15. Zaphod

  Årsskiftet 07-08

  Hur skall man annars få ihop tillräckligt med vapen till sin egen Valkyrie? :( Iofs.. Men.. De borde inte få skjuta dom där det finns djur ju. Eller.. Inte skjuta dom alls.. Bara typ samla på dom, som frimärken.
×