Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

Sokkan

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  187
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  1

Sokkan vann senast dagen den mars 11 2011

Sokkan hade det mest gillade innehållet!

Communityanseende

1 Neutral

Om Sokkan

 • Rang

Profilinformation

 • Plats
  Huddinge
 • Intressen
  Kyudo och tjingtjongtecknat

Kontaktsätt

 • Webbplats
  http://sokkan.net

Senaste profilbesökare

Blocket för de senaste besökarna är inaktiverat och visas inte för andra användare.

 1. Sokkan

  Satoshi Kon avlider

  Här kommer man hem från jobbet och så möts man av Sceleris som informerar en om detta trista... En stor man har gått bort, vila i frid! Väcker upp mitt gamla forumkonto för att posta följande bild som är mig kär. Tagen vid samma tillfälle som flaskis tidigare nämnt. Fick möjlighet att fotografera mig med honom (med min dassiga mobilkamera, tyvärr) och precis innan bilden knäpps tar han tag i mitt skägg som då av en slump var av en stil liknande hans. Självklart blir jag häpen och flippar ur, men minnet sitter kvar och även om jag numer har betydligt kortare skägg har jag faktiskt sparat tippen i en fryspåse här i någon byrålåda :) Kon, jag kommer sakna dig, dina kommande filmer jag nu aldrig får se och självklart även ditt skägg!
 2. Sokkan

  Gråtit av anime?

  Du har uppenbarligen ingen koll på manlighet. Män gråter när det finns anledning. Det är tvärtemot vad du säger MYCKET manligt att gråta. Se bara på Kenshiro!
 3. Sokkan

  Roligaste anime ni sett?

  Precis det jag inte uppskattar med serien, annars har den många roliga ställen.
 4. Sokkan

  Roligaste anime ni sett?

  Sexy Commando, inget snack om saken. Cromartie och Ebichu ligger också högt upp på listan. Angående fenomenet Excel Saga skrattade jag nog en hel del ibland, men för det mesta kändes humorn alltför krystad, och då inte på ett kul sätt. Nej, den var nog ingenting för mig.
 5. Sokkan

  Dubbed or subbed

  ADV släpper just nu en ny utgåva av Macross, som fått en färsk amerikansk dubb. Har dock aldrig hört att Robotech skulle ha dubbats till japanska, då den ursprungligen släpptes på amerikanska.
 6. Sokkan

  Dubbed or subbed

  Robotech finns väl inte ens på japanska? :)
 7. Sokkan

  Kino no Tabi

  GULD!
 8. Sokkan

  Kino no Tabi

  Ack, Sceleris, att du skulle ogilla något jag dyrkar! Tror att anledningen till att jag älskar Kinos Resor är att jag på något sätt känner igen mig i många av Kinos tankebanor. Ibland märkte jag faktiskt hur tårarna började rinna bara för att det kändes så rätt. Då är det något som har träffat mitt i prick.
 9. Sokkan

  Knas med inloggningen

  Den kan ju lösas genom att enbart tillåta ena varianten, exempelvis via rewrite-modulen i Apache (som jag antar att den här servern använder). Skriver man www.anime.se pekas man automatiskt till anime.se, eller tvärt om om man nu vill det. Glöm ej: No-WWW.org!
 10. Laddar du ner Firefox från Mozillas egna servrar har det garanterat inte spyware inkluderat. Men vem vet vad folk kan trycka in i filerna som sprids via alla speglar som finns...
 11. Sokkan

  Animeköp

  Antar att ni menar de japanska utgåvorna då, för jag har inte hört om någon svindyr amerikansk specialare. Å andra sidan är jag inte särskilt välinformerad. Själv har jag de amerikanska standardversionerna av de nyutgivna filmerna och tycker de är hur sexiga som helst. Rena och toksnygga fodral, trevliga instickshäften och så klart urläckert innehåll. Jag gråter fortfarande varje gång... ... attackhelikoptern skjuter sönder stackars Alphonse där han står oanvänd i skjulet. Antar att jag har lite Noa i mig.
 12. Sokkan

  Death Note

  Jag håller mig borta från den här tråden framöver. Hur mycket folk än är noga med att spoilermarkera saker slinker en massa igenom, och jag vill inte ha min upplevelse saboterad mer än den redan är :)
 13. Vad har hänt? Varför avskyr alla Cowboy Bebop så plötsligt?
 14. Sokkan

  Sony stänger ner Lik-Sang.com

  Må flugorna från tusen kameler hemsöka deras armhålor!
 15. Sokkan

  Sony stänger ner Lik-Sang.com

  Jo, men jag trodde att intäkterna från folk som importerar kors och tvärs översteg det. Å andra sidan är nog den delen av konsumenterna väldigt liten...
×