Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

forehead

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  600
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

0 Neutral

Om forehead

 • Rang
  Webdesigner

Profilinformation

 • Plats
  Göteborg
 • Intressen
  Manga/Anime, Japan, Apple & grafisk design

Kontaktsätt

 • Webbplats
  http://pannpann.deviantart.com/

Senaste profilbesökare

Blocket för de senaste besökarna är inaktiverat och visas inte för andra användare.

 1. forehead

  Säljes: Högvis med manga

  Hoho~~ long time no see! Rensar ut i hyllorna här hemma på grund av brist av plats. Allting är i väldigt bra skick, finns inte ens några veckade ryggar eller liknande (har nästan varit lite överdrivet försiktig), så eventuella småskador kommer från butik. Jag är bosatt i göteborg så det underlättar för den som vill köpa. Kan skicka saker med post men jag betalar ingen frakt. Svara i tråden, skicka pm eller maila på "forehead (at) mac . com" om du är intresserad. Först till kvarn! ------------------------------------------------------------------------- Manga Mania ALLA nummer till och med nummer 1 för år 2007. Totalt 35 st. De fem sista är fortfarande inplastade. 750:- A.I. Love You (engelska): 1-5 250:- Angel Sanctuary (engelska) Vol. 1 50:- Bleach (engelska): 1-5 200:- Bow Wow Wata (engelska): 1-2 100:- Chobits (svenska): 1-3 90:- Chrono Crusade (engelska): 1-3 + 5 (inte 4) 180:- Cosplay Koromo-chan (engelska), 1 pocket 50:- Couple (Manwha, engelska): Vol. 1 50:- Cowboy Bebop (engelska) Vol. 1 50:- Dears (engelska): Vol. 1 50:- Di Gi Charat (engelska): Vol. 1 50:- DNA Angel (svenska): 1-4 + 7-10 240:- Flower of the Deep Sleep (engelska): 1-2 100:- Fruits Basket (engelska): 1-2 100:- Genshiken (engelska): 1-3 160:- .hack//Legend of the Twilight (engelska): 1-3 150:- Hikaru no Go (engelska): 1-6 240:- Love Hina (engelska utgåvan): 1-14 (alla nummer) 700:- Mästerdetektiven Conan (svenska): 1-17 420:- Naruto (engelska): 1-8 320:- Naruto - Officiell Art book, de flesta bilderna som man oftast ser på wallpapers etc. finns med 200:- Negima (engelska): 1-3 160:- Neon Genesis Evangelion (svenska): Vol. 1 40:- Oh My Goddess! (engelska): 1-2 + 11 200:- Onegai Teacher (engelska) Vol. 1 40:- Power!!! (svenska): 1-3 100:- Ranma 1/2 (svenska): 1-8 180:- Rave Master (engelska): 1-10 500:- Rurouni Kenshin (engelska): 1-10 400:- Saiyuki (engelska): 1-10 + Saiyuki Reload Vol. 1 550:- Samurai Deeper Kyo (svenska): 1-3 100:- Shaman King (engelska): 1-5 200:- Suikoden III (engelska): 1-5 250:- To Heart (engelska): Vol. 1 50:- Ultra Maniac (engelska) Vol. 1 50:-
 2. forehead

  UppCon:07

  Nu är datumen satta och hemsidan samt forumet är uppe. 13-15 oktober i höst är det som gäller. Lite info saxat från hemsidan: ^^v Hoppas att se lika många från anime.se där som tidigare, om inte mer.
 3. forehead

  Kalendern

  UppCon:07 är satt till 13-15 oktober ^^ www.uppcon.se/07/
 4. forehead

  fattas det menyer?

  Anime/fanart
 5. forehead

  Kritik på hemsida!

  Måste faktiskt hålla med till fullo. Färgerna är trevliga, men det är svårt att få en bra uppfattning om vad som egentligen händer på sidan. Att dela upp menyn i två rader gör den bara svårläst. Dessutom är det svårare att läsa versaler än gemener. Att raddan till höger skulle vara recensioner kändes verkligen inte självklart, jag trodde det var reklam först. Beror nog både på det lite speciella sättet att lista recensioner (enbart med bilder), samt att rubrikens bakgrund hänger ihop med "Nytt på Delay", vilket kan bidra till att man av misstag inte ser den. "Äldre nyheter" kan misstas för en rubrik till bilderna nedan, så stor som den är, och även med tanke på att bilderna under inte har någon rubrik. Bilderna under nyheterna (tävling och Johnossi) är dessutom olika stora och börjar och slutar på olika höjder. Förvirrande. Dessutom är undertexten till Johnossi alldeles för långt ifrån bilden. Varför har "Senaste krönikan" en annan slags rubrik än alla andra? De bidrar dessutom till att de ligger på olika höjd. Var konsekventa! Längst ner hittar vi samma fel som längst upp, bakgrunden till de små rubrikerna sitter ihop och gör det svårläst. Skulle nog underlätta att läsa ifall de hade samma mellanrum som mellan innehållet. Sen av respekt för alla användare vore det nog på sin plats ifall ni även optimerade sidan för IE. Jag har inte kollat hur den ser ut med IE, men att skriva "Sidan är optimerad för Firefox, och ser inte alltid så bra ut i IE" känns väldigt oseriöst. Tillbaka till toppen av sidan så kycker jag personligen att det känns konstigt att ha nyheterna till vänster om bilden. Det blir svårt att läsa. Kan bero på att ögonen dras till bilden, och att man därför "kraschar" in i den varje gång man läst en rad, så det blir svårare att börja på nästa rad. Då man läser från vänster till höger tycker jag det känns naturligare att ha bilden till vänster om nyhetsrubrikerna, så det blir lättare att fokusera på varje ny rad. Lite luddigt kanske, men you get the point. Sist men inte minst så är det även förvirrande att Nyheter -> Nyhetsarkiv. Ha nyhetsarkivet för sig, och presentera en bättre lista med nyheter under "Nyheter", t ex en ev. bild från varje nyhet, rubrik och en inledning. Så. Hoppas det hjälpte :)
 6. forehead

  UppCon:06

  UppCon:04 sög :/ pöh UppCon:06 var <3 hela vägen. Träffade dock inte så mycket folk från sidan. Eller ja, utöver de jag brukar hoppa runt med även utanför uppcon var det bara Denny jag pratade ordentligt med egentligen. Alla andra sa ju antingen ingenting eller bara smög iväg.
 7. forehead

  UppCon närmar sig

  Varför skulle de inte bli något nästa år? Det har inte alltid funnits viljan för ett nästa UppCon. Både UppCon 03, 04 och 05 har varit "det sista" UppCon. Det var kort och gott ganska jobbigt att fixa med. Efter det senaste var dock viljan mycket större, och 06 började planeras nästan direkt efter. Sen handlar det om ekonomi också. Det är alltid lite knapert varje år, och ifall Uppsalakai drar på sig skulder kan det vara slutet. Så man vet aldrig, men förhoppningsvis så blir det ett till. (Sen ifall det blir nästa år eller redan i höst kan väl ingen säga. De tre senaste har ju legat med ett halvårs mellanrum)
 8. forehead

  UppCon närmar sig

  Om endast 17 dagar är det dags igen. UppCon:06 drar igång den 7:e April kl 12:00, och håller på ända till den 9:e. Den som inte har betalat eller bokat sin biljett ännu får skynda sig, då förköp av biljetter stängs redan den sista mars, och därefter är det bara att hoppas på att det finns biljetter kvar att köpa vid entrén. UppCon är idag Sveriges utan tvekan största konvent inriktat på japansk populärkultur. Under tre dagar kommar över 1000 personer att samlas i Uppsala och roa sig med allt vad Japan har att erbjuda. I år kommer även det japanska bandet Hagakure på besök och spelar live för alla besökare. Inte att missa! - UppCon.se
 9. forehead

  Hur ser ni ut?

  Omg, Lendai-wannabe! (Lendai (och Immo, som tittar på... något annat))
 10. Solklara xD riktigt snyggt, som vanligt ^^v
 11. forehead

  hack//SIGN

  Fortsätt gärna diskussionen där.
 12. forehead

  Mangaköp

  Angående Genshiken, någon som vet om den fortsätter längre än animen? Japp, det gör den.
 13. Genshiken var verkligen en överraskning, men en väldigt bra sådan. Vem det än var som fick igenom det är verkligen värd att hylla ^^ Verkligen inte.
 14. forehead

  UppCon:06

  Störst blir större. Datumet för nästa UppCon är satt till 7-9 April. UppCon:06 kommer att hållas i samma lokaler som föregående konvent, men denna gången kommer besökarna även att ha tillgång till våningsplanet ovanför, vilket höjer det maximala besökarantalet till hela 1500 personer. Nytt för i år är även den japanska musikgruppen Hagakure, som kommer att uppträda live under konventet. Ansvariga för UppCon påpekar dock att det är viktigt att alla medlemmar registrerar om sig i Uppsalakai på grund av nya regler. För den som vill diskutera konventet eller har frågor så har Uppsalakai även lagt upp ett officiellt forum. - UppCon.se - Diskutera UppCon - Diskutera Hagakure
×