Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

Angelo-sama

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  13
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

0 Neutral

Om Angelo-sama

 • Rang
  Novis

Profilinformation

 • Plats
  Malmö
 • Intressen
  Anime, Fotboll, Kampsport & Spel såklart!

Kontaktsätt

 • Webbplats
  http://mangazinet.webb.se
 1. Angelo-sama

  TV4 satsar på anime

  TACK för det RasMuX! Det var skönt att höra at tnågon mer förstår och tycker/vill som mig. Jag ska, som sagt, ge Yu-Gi-Oh en chans!
 2. Angelo-sama

  TV4 satsar på anime

  Well, om TV4 börjar sända den så ska jag lätt ge den en chans, utan tvekan! Tänk lite grabbar, ni måste titta! - Det ger tittarsiffror och det är det dem går efter. Dvs, går det kasst på statistiken så kommer det gå kasst för animé på TV4 i framtiden också : Påverka folk i Sverige att se så mycket animé på TV (som sänds dårå :P) som möjligt istället! Förresten, är det någon som vet mer specifikt när det ska börja sändas?
 3. Angelo-sama

  TV4 satsar på anime

  själv har jag läst mangan och jag tycker inte att manska göra det. (se/läsa dbz utan att sett/läst db) det är en massa man inte vet som hänt innan ju.
 4. Angelo-sama

  Trådar - ordning

  Akujin - OK, jag väntar på svar här från dig då. :)
 5. Angelo-sama

  Mangabilder på nätet?

  T-man, kontakta mig på mail och skriv vad du vill ha så fixar jag det! ;)
 6. Angelo-sama

  TV4 satsar på anime

  Jag vet inte alls hur Yu-Gi-Oh är, men det kanske är bra, vi får se... Iaf, ska dem visa DBZ så får dem ju börja från början och visa DB först, annars är det ju ingen nytta? Jag menar, DB och DBZ hör ju trots allt ihop, och ska man ha hela handlingen så måste man se båda. Men annars så hade det varit gütt med Naruto, Samurai Deeper Kyo eller Tokyo Underground! Den sistnämda är min favorit, och hade de sänt den så hade det till 100% gett bra med siffror! :P Överhärlig anime! ^^'
 7. Angelo-sama

  Trådar - ordning

  Ahaa. OK, då fattar jag. Brukar inte behöva göra det, men... :P Vill du säga hur jag fixar det i cookies då?
 8. Angelo-sama

  Trådar - ordning

  Akujin - Vad jag menar är att jag vill kunna ställa in det som default på forumet. Det går på så många andra forum, så varför inte bara fixa in det här? Kan inte vara så svårt
 9. Angelo-sama

  Trådar - ordning

  http://www26.brinkster.com/angelopics/check.jpg kolla in den. -så ser det ut för mig. automatikst äldst överst som ni ser där nere. måste ändra det varje gång jag "går in i" en tråd... :
 10. Angelo-sama

  Trådar - ordning

  Har ett problem. -På alla forum jag är medlem i så har jag nyast tråd överst. Saken är den att här är det automatiskt "äldst överst", vilket är lite störande. Jag menar, jag måste ändra det för VARJE TRÅD som jag besöker. Hade varit ett stort + om man kunde få möjligheten att ställa in nyast överst på Profil eller något. -Om det redan finns så säg gärna till mig var, för jag hittar fan inget. Har sökt igenomhela FAQ osv. TACKSAM för svar!
 11. Angelo-sama

  TV4 satsar på anime

  1. Pokémon är skitbra, dessutom bra för yngre. 2. Naruto hade varit bra att satsa på, hade fått skyhöga tittarsiffror tror jag. Om man ska gå till seriösare anime-serier så finns det ju alltid Tokyo Underground, Samurai Deeper Kyo och NGE! - För de lite äldre då kanske. ;)
 12. Angelo-sama

  TV4 satsar på anime

  Det är "Kage bunshin no Jutsu!" ;) Till er som inte trodde på det jag skrev: Gör något för att ändra det istället ;) Det är aldrig för sent, nån, NÅN gång kommer det att slå igeno! :E
 13. Angelo-sama

  TV4 satsar på anime

  Hahaha, kul att du är positiv! ;) Det kommer förmodligen bli som du säger men det är ändå en framgång! Inom snart tid kanske det kommer anime som är mer för "äldre" (om man får säga så?) och på japanskt tal med svensk text. :P -Tja, kanske inte allför trovärdigt men man kan ju alltid hoppas! ^^ Nej, nu var det dags för Naruto, tjohej!
×