Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

Vicious

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  378
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

0 Neutral

Om Vicious

 • Rang

Profilinformation

 • Plats
  Skövde
 • Intressen
  Datorer, Rita, Anime, Manga

Senaste profilbesökare

Blocket för de senaste besökarna är inaktiverat och visas inte för andra användare.

 1. Vicious

  Roligaste anime ni sett?

  Golden Boy helt klart! Den enda animén som ska ses med engelskt tal! Röstskådespelaren till huvudpersonen Kintaro är suverän!
 2. Vicious

  eWkn Mega Update !

  Whoa, Come Clarity var ju riktigt enastående, både till detalj och färg! Måste gå in här oftare och kolla. Zombien är ju stentuff den med! :D
 3. Vicious

  Nytt party "Larp" SNACKA HÄR!

  Hans. Och ja, rensa gärna bort det. Inlägget var inte av någon vidare bra karaktär ändå.
 4. Kusin eller inte, det har inget med saken att göra. På msn kan du vara hur dryg du vill, men det här är ett forum! Det finns regler för hur man får uppföra sig. Du pratar inte bara med mig utan med alla när du skriver ett inlägg. Så lägg ner spydigheterna, folk tycker bara du är barnslig. Sitheps: Jag har inte ritat alls mycket på senaste tiden, har fullt upp med skolan. Jag var väldigt naiv att tro att det skulle bli lättare på högskolan... ;) Nille: Antar att den där.. grejen du skrev var en katt eller nåt? Skitsamma, tackar för kommentaren. (Om den nu ens var riktad till mig, dvs.)
 5. Det är lugnt, jag är glad att du tog dig tid att studera och leta efter förbättringar! :)
 6. Och det finns inget som jag kan förbättra med honom?
 7. Nytt igen, ge mig era åsikter. Var ärliga, jag kommer inte bitas! ;) Feel free to be as evil as you want to! >:D
 8. Vicious

  ebbats galleria mojja (18/8)

  Sci-fi/fantasy alv: Alltid coolt med de ett sånt där visir på ena ögat! Sin-Färg: Wow, så otroligt het! Random Char: Gillar verkligen attityden som karaktären utstrålar. Det finns mycket personlighet gömt där, jag tycker du ska utveckla henne! Hon ser ut som en pirat i framtiden.
 9. Vicious

  Mitsuki oC~

  Whoa, verkar som du lärt dig ett och annat! Det ser riktigt bra ut! Det enda jag inte riktigt gillar är Dorothy, hon ser... slabbig ut. :S Men sjöjungfrun var cool, håret ser verkligen ut som att det är under vatten.
 10. Vicious

  docsters lilla kreativa box

  Hade funkat bättre om djuren till höger var i samma fyrfärgstryck som bakgrunden.
 11. Vicious

  Lite Nya Bilder ;)

  Allt var väldigt bra, förutom tidigare nämnd Orc. Fast jag måste säga att alla bilderna ser kraftigt naruto-inspirerade ut. :P Men lägg gärna upp serien!
 12. NYTT igen, se första post.
 13. Vicious

  Teknar tips.

  www.photobucket.com www.deviantart.com
 14. Men jag sa ju det i beskrivningen! Ja, papplåda/kartongbit. Fanns inget annat till hands. Och jo, axeln borde höjas.
 15. Vicious

  Teknar tips.

  Välkommen till forumet. Vänligen använd funktionen "sök" innan du startar ny tråd. Ämnet finns redan uppe i en annan tråd. http://www.anime.se/forum/viewtopic.php?t=755
×