Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

pennywize

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  33
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

1 Neutral

Om pennywize

 • Rang

Senaste profilbesökare

Blocket för de senaste besökarna är inaktiverat och visas inte för andra användare.

 1. pennywize

  Hur ser ni ut?

  Första inlägget på flera år. Jag och farsgubben.
 2. pennywize

  Hajime no Ippo

  Absolut Hajime no Ippo är en av mina favoriter. Humorn och adrenalinrushen man får av den... helt underbar :) Lite synd bara att den inte fortsatte. Men jag antar att 75 episoder plus film och OVA får duga.. Den som vill veta mer får läsa vidare på mangan =)
 3. pennywize

  Vilken är din favoritmangafigur

  Gatts från Berserk. Manligaste karaktären någonsin >:D
 4. pennywize

  Gun X Sword

  har nyligen sett några episoder och den har potential. håller också med Dread där att den påminnde mig om Trigun men också lite om Cowboy Bebop. looks promising ;)
 5. pennywize

  UppCon:05 - Störst i Sverige

  ah, har aldrig varit på ett konvent tidigare. är jäkligt sugen på att besöka ett. kanske blir detta ett perfekt tillfälle ;)
 6. pennywize

  Rasist? Nu är man fan det.

  Jag håller med Zimeon. Och jag är ju själv invandrare. Kommer man till ett annat land ska man anpassa efter deras lagar och regler. Jag blir mer och mer förbannad på dessa invandrare som kommer ställer till besvär och ger oss andra invandrare som vill leva ett normalt liv ett dåligt rykte. Sådanna som dom i artikeln ska utvisas omedelbart, och så vill jag se dom göra samma sak igen i ett land där fabror polisen har inte lika mycket tålamod..
 7. pennywize

  Ber om förlåtelse........

  För sent, vi kommer aldrig att förlåta dig.
 8. pennywize

  Hetast i Japan just nu

  Håller med Krunaldo. Fafner är riktigt bra. Är lite förvånad att Gundam Seed är populärt i Japan just nu, eftersom det var ett tag sedan den visades. Men inte förvånad att Gundam Seed Destiny ligger på top, trodde det inte gick att göra en bra fortsättning på Gundam Seed men de verkar göra ett bra jobb :) Överraskande att inte Naruto animeserien är med i toplistan, trodde alla gillade Naruto :)
 9. pennywize

  Anime-statistik för nördar

  detta är sjukt.
 10. pennywize

  Depression

  b8q: Näe, fick av ständigt användande av cd-freestyle på hög volym(hörlurar givetvis)[/b]
 11. pennywize

  Depression

  Har haft mitt livs största depression, även fast jag är så ung... Det var för ungefär 3 år sedan när jag fick min tinnitus, jag gick runt med självmordstankar osv... Trodde aldrig att jag skulle komma över det men med tiden lärde jag mig leva med det... Vill aldrig uppleva det igen
 12. pennywize

  Är det här moraliskt riktigt!?

  Hahahahaha :D Vilken syn om de verkligen använder den
 13. pennywize

  Asienkatastrofen

  Hm hemskt ja. So? Ärligt talat så känner jag absolut noll för de som dog, eftersom jag inte vet vilka de var. Hade säkerligen kännt annorlunda om det hade varit någon man kände
 14. pennywize

  MP3 spelare

  Har beställt en iAudio U2 + Philips SBCHP840. Har hört att de kan bli problem att spela upp musik om hörlurarna är för kraftiga, stämmer det? Iof tänker jag inte ha så hög ljudnivå eftersom jag har tinnitus och strävar inte att göra den värre.. :P
 15. pennywize

  Klädesmärke?

  WE och Quicksilver gör jävligt snygga plagg. Skulle vilja rösta på annat men går ju inte få alla märken som alla gillar.. :P Btw till den som sa Kaptitalistvarning... Hellre död än röd ;p
×