Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

Zaku

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  393
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

0 Neutral

Om Zaku

 • Rang

Profilinformation

 • Plats
  Ormaryd
 • Intressen
  datorn, vänner och festa

Senaste profilbesökare

Blocket för de senaste besökarna är inaktiverat och visas inte för andra användare.

 1. Zaku

  Vilken anime såg du klart senast?

  chrno crusade
 2. Zaku

  World of Warcraft

  patch idag. Magarna blir buffade och en ny instance! :)
 3. Zaku

  Anime MMorpg spel?

  Tackar
 4. Zaku

  Anime MMorpg spel?

  någon som kan huvudsidan till R.O.S.E?
 5. Zaku

  World of Warcraft

  ledsen för alla komentarer jag är inte ute efter bråk så jag lägger mig här och får väl svara när ja har lite mer erfarenhet av att spela priest i mc/bwl. Är 60 nu och ska börja med instancer. Visst ja har mycket erfarenheter om instancer som mage då men inte som priest. Men ja kommer tillbaka till den här diskution när ja testat på mc/bwl med prästen.
 6. Zaku

  World of Warcraft

  nej du har fel för healing focus kommer i nytta. Visst man har fade men alltid så räcker inte de ex mot welps eller om du kör AQ40 och får masa posion attacker på dig stup i ett så funkar denna strålande. Tänk efter lite, desto mer mana du har desto bättre blir mental agility och även om de nu blir 600-700 mana + så är de fortfande 2 flash heals extra. Divine spririt är redigt bra och din bortförklarign på att de är "nog" många andra som har den funkar inte. Man kan inte bara gå runt u tänka den har nog någon annan/ de fixar nog någon annan, man måste agera själv. Inner Focus gratis magi och 25 % crit redigt bra i pve. ehmm..va är de för förklaring på PI? kan inte hålla tanken uppe ye right. PI är redigt bra i boss strider eftersom den ökar din healing och om du har någon annan syn punkt på de så har ja ett svar till dig: Lär dig spela. Den där shadow speccen är redigt kass om ja jämför med min till healing men du får specca den om du vill men den är inte bra i pve. Antar att de inte är lönt att tjatta me dig för du fattar inte att den speccen i både bra i pvp och pve men men ja bryr mig ärligt talat inte om vad du tycker.
 7. Zaku

  World of Warcraft

  okejj...ja drar väl de igen för ni värkar inte fatta. Healing focus är bra i pve, divine fury är bra i pve, improved power word shield i bra i pve, improved power word: fortitude är bra i pve, inner focus är bra i pve, mental agility är bra i pve, mental strenght är bra i pve, divine spirit är bra i pve, power infusion är bra i pve för den ökar healing (ökar mer desto bättre gear du har). Så det är en bra build i instancer, men visst kan man få en "mycket" bättre men ja som ja har sagt innan pallar inte köra me en präst som bara är bra i instancer o inget annat. O hur i helvete kan ni få att shadow präster är bättre än min specc, om ni tycker det så kan ni värkligen inte eran klass lr kan inte engelska. Shadow har inget med healing att göra.
 8. Zaku

  World of Warcraft

  men alltså tänk efter nu :S min specc är bra till healing också efter som ja har den längst ner i disc som ökar healing med 20 % och några andra healing talents samt spririt buffen. Om du kör shadow har du ingen healing + förtutom att du healar en viss % av vad du gör i dmg. Om du kan din klass så borde du förstå varför dom uppgraderade holy talents till mer holy dmg/crit. för att de va tråkigt att springa runt och heala och få spö av en grön gearad nybliven 60 när dom själva hade full epic. Alltså visst är de bättre att köra alla healing grejer i holy om man ska sitta i en instance hela dagarna men ja tycker även att de är kul att pvpa och kunna farma själv utan hjälp. Så min specc är både bra för healing och dmg eftersom ja pallar inte att vara fullt healing speccad och inte kunna njuta av va spelet har att erbjuda.
 9. Zaku

  World of Warcraft

  Tycker att det är så bra som man kan få speccen till faktiskt. Visst kan man köra bara holy och bara kan heala och visst det är bättre än min specc i "instancer" men dom flesta vill också njuta av pvp också. Det är inte kul att spela en präst som bara kan heala det var därför dom ändra disc/holy talents så att präster skulle bli dugliga i pvp och instancer. Så ja tycker att denna speccen är redigt bra i både pvp och pve därför blir det kul att spela på min präst :)
 10. Zaku

  World of Warcraft

  Draakhi requires 2 tanks cause his fear will incapacitate the main tank... Best way to do that is mezz one guard, off tank draakhi on the right side hallway (the one you came from) and kill the over guard. Draakhi as a nasty AOE so its better to keep him far away from other characters. One priest and a pally are good enought to heal the tank on draakhi. Once one guard is down, deal with the other one. Keep in mind that the main tank will get feared by draakhi which will require some tanking backup if you don't want your priests to get one shooted ^^ Once both guards are down full DPS draakhi, that won't be a long fight if your 2 tanks can keep aggro (and they should be able too if they are true tanks).
 11. Zaku

  World of Warcraft

  jag specade shadow för att grinda exp lättare eftersom man har bra skada och mindflay/spirit tap. Men nu igår när jag blev lvl 58 och tänkte specca disc/holy till instancer så hittade ja en bra pve/pvp build för präster som ja nu kör på. Besegrade en kompis 60 rouge med massa nightslayer enkelt. Här e specen http://www.wowhead.com/talent/?bxMGsVVqobxth0b
 12. Zaku

  Onimusha

  Såg några trailers på denna men sen när sökte på den så kom de bara upp massa spel. Finns Onimusha som film?
 13. Zaku

  Heroes 5

  tyckte 5:an var ganska lik 4:an inte så mycket av Heroes känslan(har dock bara spelat demot till heros 5). det är 1,2,3 som är dom redigt bra i serien :)
 14. Zaku

  Ichigo 100%

  okej, får ta och kolla upp mangan då ^^
 15. Zaku

  Ichigo 100%

  ***Varning för Spoiler*** Har sätt Ichigo 100 % som anime och undrar om mangan också har samma drastiska slut? Animen slutar efter att dom har fått Nishino att vara med på deras andra film.
×