Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

mogger

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  58
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

0 Neutral

Om mogger

 • Rang

 1. mogger

  Windows Vista

  Rätt kul att läsa flamewaren på sida 1, synd att jag inte fick vara med. Men nu ska jag inte dra upp den igen. Jag tycker faktiskt inte om Vistas utseende, ser inte "cleant" ut. Men som jag skrivit någon annanstans (tror inte det var i det här forumet dock) så är det nog en vansak; jag ogillade XP först också. Inte för att jag gillar det nu, men det går i alla fall att uthärda. Jag ser dock inga som helst behov att uppgradera. Bättre säkerhet, visst. Bläddra bland fönster i 3D... hrm? Stor sidebar. Tusenlappar. Nej jag håller mig borta så länge som jag kan. Det vill säga tills nästa datorbyte, förmodligen.
 2. mogger

  Internet Explorer 7

  Firefox förkortas Fx. *petig* Har inte vågat testa än, ser ingen anledning att göra det heller. Tycker det ser grymt fult ut. Ja, fulare än version 6. Tror att "snabbflikar" eller vad folk kallar det finns som addon för Firefox.
 3. mogger

  Otacksam människa

  Man undrar ju om det inte bara är skådespeleri och reklam för att sälja bilen. :| Edit: Haha, ändrade stavfel. Och om ni inte förstår vad jag menar, kolla länkarna i kommentarerna
 4. mogger

  Upphetsad = Näsblod = The truth!

  Med tanke på att du skrev inlägget i just den här tråden så undrar man vad som hände på det mötet... ;)
 5. mogger

  Nintendo Wii officiell information - Priser bl.a.

  Att konsolen är så dyr här beror väl på skatter osv?
 6. mogger

  Nindendo DS spel att se fram emot

  Vågar man ha höga förväntningar på en spin off?
 7. mogger

  Bleach

  Nu läser jag visserligen inte mangan, men tror inte det. Naruto. (Är det verkligen bekräftat att fillersarna slutar snart?)
 8. mogger

  Spore

  Tror jag läste i deras FAQ att man mycket väl kan ha flygande varelser, dock inga flygande städer. Men undervattensstäder var möjliga att bygga. :D
 9. mogger

  Sökes: c++ spel programmerings tutorial

  Vad för spel hade du tänkt dig? Grafik i konsolen med ncurses/Allegro och dylik, eller "riktig" grafik?
 10. mogger

  Live Messenger 8.00.nånting beta

  Har hört att man kan namnge sina kontakter hur man vill i Live Messenger, är väl ungefär en sådan funktion du söker Pixelgamer? För övrigt tror jag knappast det kommer någon version till annat än Windows och kanske Mac OS X. Inte för att jag skulle använda det ifall det fanns. ;)
 11. mogger

  Spore

  Wow. Ser verkligen ut som ett spel jag längtat efter. Verkar verkligen grymt kul, och tidsdödande. :) Det med onlinefunktionen tycker jag låter bra. Ett riktigt "MMORPG" skulle nog vara svårt om inte omöjligt (utan att ändra spelkonceptet lite). Men det här är verkligen något att se fram emot!
 12. "Alla 5 vinnare har kontaktats vid mail, ifall vi inte får svar från vinnaren senast den 15 April 2006 så kommer vi att ta fram nya vinnare och då kommer vi att kontakta de nya vinnarna." Därefter följer resultaten. Så förmodligen är omröstningen redan över.
 13. mogger

  Sommar = bärbart

  Bara av ren nyfikenhet: Det är en DS Lite du tänker inskaffa? Eller orkar/vill du inte vänta på att den ska släppas i Europa och kör på den gamla, fula DS:en? ;)
 14. mogger

  Final Fantasy XII

  Vad jag vet, runt Thanksgiving i USA. Det lär ta ett tag innan det släpps i Europa.
 15. mogger

  StepMania låtar!!!???

  -.- http://forums.stepmaniaonline.com/viewt ... 79&start=0
×