Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

Pixelgamer

Yotsuba-kalender

Rekommenderade inlägg

Jag hittade nyligen denna sida: http://www.yotuba.com/2006cal_top.html (och lite andra sidor också för den delen), bland annat en länk till japanska amazon. Men eftersom jag inte kan tillräckligt med japanska så kan jag inte direkt tyda en sån sida.

 

Hur som helst så vill jag köpa en yotsuba-kalender, tycker ni inte de verkar fina?

Kanske finns det någon vänlig själ som kan hjälpa mig med detta? Jag tror att kalendern för 2007 skulle komma i Mars någon gång, men vore även kul att ha några av de äldre kalendrarna.

 

Finns det möjligtvis någon annanstans jag kan inhandla kalendrarna ifrån som gör det lite lättare för mig att fixa det själv? (Förslagsvis en icke-japansk sida?)

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sajter

På förstasidan (yotuba.com) så står det "2007カレンダー(sold out)" (2007 års kalender, slutsåld), så jag undrar om det inte är kört då. :|

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sajter

Det står dock på Amazon att 2007-kalendern finns i lager, det är antagligen bara deras egna som är slutsålda (各種ネット通販にて好評発売中 = Nu till salu hos vissa internet butiker).

 

Tyvärr så skickar Amazon inte den utanför Japan, men du kan prova att beställa den genom www.crescent-shop.com om du vill. Det blir såklart lite dyrare då (priserna finns på sidan).

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sajter

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att lämna en kommentar

Skapa ett konto

Registrera dig för ett nytt konto i vårt community. Det är enkelt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Har du redan ett konto? Logga in här.

Logga in nu

×