Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

kknd

Att handla från butiker i EU

Rekommenderade inlägg

Jag har precis beställt ett Naruto pannband från den svenska shoppen, Magani. Men jag har kollat omkring på lite prylar jag vill ha som dom säljer i en affär i england. Vad jag vill veta är om någon annan har beställt från någon affär runt om i EU och om det gick bra för er. Vad kostade frakten eller annan kostnad? Vore mycket tacksam om jag fick ett svar på detta då jag är lite småkritisk till att beställa utomlands.

 

Yatta !

 

//kknd

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sajter

Jag har inte precis beställt Naruto-saker men jag har beställt många andra saker från butiker utomlands och jag måste säga att om det är EU-det gäller är det väldigt smidigt och bra att beställa.

 

När det gäller frakten så beror det oftast på butiken så du borde maila och fråga. Det enda som kan bli ett problem är eventuell tull, men det är inte alltid du måste betala det när det är inom EU (väldigt sällan faktiskt).

 

Så det är smidigt, dock är ju ibland betalningsmedlen lite jobbiga om man inte har kreditkort... men det har ju jag så jag klagar inte =D.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sajter
Det enda som kan bli ett problem är eventuell tull, men det är inte alltid du måste betala det när det är inom EU (väldigt sällan faktiskt).

Man ska aldrig behöva betala tull inom EU. Har du fått göra det?

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sajter

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att lämna en kommentar

Skapa ett konto

Registrera dig för ett nytt konto i vårt community. Det är enkelt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Har du redan ett konto? Logga in här.

Logga in nu

×