Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

Sceleris

Nisekoi får anime

Rekommenderade inlägg

När mangaförlaget Shueisha registrerade domännamnet så var det många som började misstänka det. Många andra har väntat bara baserat på vad det är för slags serie. Nu verkar det i varje fall vara säkert att Nisekoi får en animeversion.

 

För den som undrar så är Nisekoi en romantisk komedi i mangaformat. Den går i Shōnen Jump, samma tidning som har Bleach, Naruto och One Piece. Nisekoi är dock yngre: den började sent 2011 och har just nu bara 75 kapitel tryckta.

 

Serien handlar om Raku, son till ledaren av en japansk maffiagrupp, som för fredens skull måste fejka ett förhållande (nise falsk, koi kärlek) med Chitoge, dottern till ledaren av en annan, utländsk maffiagrupp – fastän de tycker illa om varandra. Den sortens historia man kan lista ut fortsättningen på: fullt med romantiska och småsnuskiga gangster- och skolförväxlingar, fullt med rivaler, och säkert lite hat-blir-till-kärlek.

 

Nu har det genom en reklamaffisch som sänts ut till japanska bokhandlar avslöjats att den äntligen får en animeversion. Inget mer, som studio eller röstskådisar, är känt, men vi kan åtminstone gissa oss till att det handlar om en TV-serie. Men en evighetsserie med en massa utfyllnad, eller en normalkort serie som bränner igenom materialet som finns ute och sen slutar? Det får vi se.

 

Källa: MyAnimeList.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sajter

Okej, jag tror inte det blir en evighetsserie: Yaraon visar att det är Shaft och Akiyuki Shinbo (Bakemonogatari, Hidamari Sketch, Madoka Magica, Zetsubō-sensei, etc) som står för kalaset. :surprised:

 

Kändes lite otippat för en Shōnen Jump-serie. Nu väntar jag mig något som Arakawa Under the Bridge eller åtminstone Natsu no Arashi.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sajter

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att lämna en kommentar

Skapa ett konto

Registrera dig för ett nytt konto i vårt community. Det är enkelt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Har du redan ett konto? Logga in här.

Logga in nu

×