Hoppa till innehåll

Rekommenderade inlägg

Arifureta 2: Borde nog börja se denna serie trots all påtryckning att den är dålig, för med två säsonger kan det hända grejjer. Eller så blir det som med How Not to Summon a Demon Lord...

Sono Bisque Doll wa Koi wo Suru: Stötte på denna manga lite grann för ett tag sen och förväntade mig inte att den skulle få en adaption faktiskt. Ska bli intressant att se hur bra den är men annars så är wholesome gyarus alltid ett guilty pleasure som man inte tackar nej till.

Mahouka Koukou no Rettousei: Nytt ark, fast bara ett avsnitt? Senaste säsongen funkade inte riktigt för mig och nu ska dom plötsligt ha något filmark igen.

Koroshi Ai: Promobilden och synopsis väckte mitt intresse för denna, men varför heter man Dankworth i dagens samhälle??

Dolls' Frontline: Så pepp på denna efter att varit fast i mobilspelet i två-tre år. Blir nog awesome, och öppningstemat är en banger!

Slow Loop: Ytterligare en slice of life med fisketema med vibbar från Yuru Camp och Koisuru Asteroid. Kanske blir årets mysigaste.

Kaijin Kaihatsu-bi no Kuroitsu-san: Bakom kulisserna på en skurkorganisation. Rolig premiss, får se hur väl den håller.

Sorairo Utility: Animationen ser läcker ut, men vette tusan om man orkar engagera sig i golf. Det ska komma en annan golfserie senare i år som såg intressant så kanske denna fungerar som uppvärmning. Får flashbacks till skaparna av Sakura Quest och har inte gått igenom någon av deras serier alls, så det ser svårt ut för mig att komma in i denna...

Otome wa Boku ni Koishiteru - Trinkle Stars: Koishiteru-sagan fortsätter! Första var komisk, andra var dramatisk, får se var denna hamnar och om den håller samma mått.

Miss Kobayashi's Dragon Maid S Special: Mer Doragon är alltid bra!

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sajter

Korta kommentarer.

  • Shikkakumon no Saikyō Kenja: jag är bekant med mangaversionen, en medioker reinkarnationspowerfantasy (ej isekai) där huvudpersonen är stridsgalen och återföds och glider igenom sitt nya liv med allsmakt och allsvetande. Men efter ett tag kommer det med en figur som står modell för återkommande bildskämt: medan huvudpersonen pratar allvar står hon i bakgrunden och, jag vet inte, råkar ha sönder en staty eller nåt, och det är lite småkul på nåt sätt.
  • Leadale no Daichi nite: sjukdomstjej blir sin spelfigur i MMORPG-isekai; jag har läst ett par mangakapitel. Ganska förglömligt, och jag har inte märkt att den fått något slags medvind eller engagemang, så jag blev lite överraskad när jag såg att den skulle få en anime.
  • Akebi-chan no Sailor-fuku: jag har inte mer än skummat lite i originalmangan; det verkar vara en sån där serie som är lite obehagligt fascinerad av yngre tonårsflickor men försöker låtsas att den inte är det, men tecknaren tycks ha ett visst bildspråk och estetisk touch som höjer den något. I förstakapitlet visas i typ 16 helfigursidor när huvudpersonen gör en volt-och-vändning på en risfältväg, med ganska animerad känsla.
  • Fantasy Bishōjo Juniku Ojisan to: crazy-komedi med isekai och könsbyte. Originalmangan, som förresten skrivs och tecknas av ett äkta gift par, har god komisk timing och situationer, så den är ganska kul. Också lustigt var när de i några kapitel använde bakgrunder från datorspelet Skyrim.
53 minuter sedan sa MathJuice:

Dolls' Frontline: Så pepp på denna efter att varit fast i mobilspelet i två-tre år. Blir nog awesome, och öppningstemat är en banger!

[Youtube-förhandsvisningsbild; utdrag: image.png]

Åh! Jag brukar inte se anime baserat på mobilspel, men jag har gillat manuset i Kuratas grejer förut (t.ex. Read or Die), så nu blir jag faktiskt lite taggad. Gott och väl tillräckligt för att kolla in det.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sajter

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att lämna en kommentar

Skapa ett konto

Registrera dig för ett nytt konto i vårt community. Det är enkelt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Har du redan ett konto? Logga in här.

Logga in nu

×