Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

Rekommenderade inlägg

Först så sitter man nu och halkar efter bara för att sedan få en Netflix-batch med alla avsnitt så då är man ännu mer efter och sen kommer Japan å bara "Förresten här kommer nästa säsong" och jag bara aaAAaaAaAAaaaaAAa.......

...Mycket säsong 2 denna gång också...

a1.jpga2.jpga3.jpga4.jpga5.jpga6.jpga7.jpga8.jpga9.jpga10.jpga11.jpga12.jpga13.jpga14.jpg

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sajter

Soredemo Ayumu wa Yosetekuru: Teasing Master Takagi-san fast med Shogi? Har inte hunnit bottna i Takagi-san ännu men stilen har alltid varit fascinerande, kanske kan detta vara en inkörsport. Men jag vet ingenting om Shogi dock...

Kinsou no Vermeil: Alldeles för lång titel. Tror detta kommer vara skräp faktiskt, men det är en big booba onee-san debiru som blir vår MC:s familiar så måste nästan bara vara där just för det!

Saikin Yatotta Maid ga Ayashii: Mangakan bakom Yahy-sama med en liknande formula fast med meido. Mangan var rätt oskyldig men vet inte om det kommer hända nog mycket för att rättfärdiga sin egna animation.

RWBY - Ice Queendom: RWBY är nu officiellt en animé. Rooster Teeth har varit i gungning de senaste åren av olika skäl och RWBY verkar bara dra ut sig själv alltför tunt efter Monty Oums alltför tidiga bortgång. Kan en ny studio och en stjärnspäckad cast fixa det?

Utawarerumono - Mask of Truth: Den efterlängtade uppföljaren. Tempot har inte varit högt på denna uppföljare, men kanske nästa akt kan pumpa upp det.

Love Live! Superstar!! 2nd Season: Mer Liella, fast nu ska dom tydligen vara nio medlemmar som alla andra LL-serier. Nåja, mer Keke och Sumire dock!

Luminous Witches: Strike Witches spinoff med idoltema. Lit! :heart:

Cyberpunk - Edgerunners: Såg riktigt intressant ut, men tror inte att jag fortfarande har sett färdigt något från Trigger ännu. Borde kanske åtgärda det snarast. Hoppas CD Projekt Red inte var med vid utvecklingen bara...

Yuru Camp△ Movie: Det blir en film! Dom är vuxna! Och dom bygger sin egna camping! Och...den kommer troligtvis inte komma hit förrän om två-tre år...:manlytears:

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sajter

Isekai Ojisan: ”omvänd isekai”! Takafumis morbror vaknar upp från 17 års koma och det visar sig att han (hans själ?) var på fantasyäventyr i en annan värld där han blev hunsad för att han var så ful, så nu är han mest glad att få börja spela SEGA-TV-spel igen. Består mestadels av hans berättelser om sina äventyr, där han bl.a. grundligt missförstod en söt tsundere-alv. Komiska ”oops”-äventyr och TV-spelsreferenser.

Hoshi no Samidare: Bra action-/äventyrsmanga om filurer som får djurkompanjoner och krafter som de måste använda i strider för att rädda jorden. Eller hur det nu var – jag vill minnas att jag recenserat den en gång i tiden (borde vara typ 12 år sedan), men det kanske var på Zmanga. Kul när det kommer animeversioner av verk som avslutats(!) för länge sedan.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sajter

Kanojo Okarishimasu 2nd Season - Första säsongen var tillräckligt underhållande, och andra säsongen kommer väl fortsätta i samma anda.

Made in Abyss 2nd Season - Och så har vi anime of the season redan här.. Fortsätter direkt från där filmen slutade in i ett väldigt intressant arc.

Isekai Meikyuu de Harem wo - Ja, det här blir spännande att se få en adaptation.. med studio Passione bakom styret så får vi tre versioner, en "TV Broadcast version", en "Harem version" och en "Super harem version". Vad det nu kan betyda.

Call of the Night - Ser ut att vara säsongens nya waifu-anime, men denna gången så är tjejen en vampyr (?).

Shadows House 2nd Season - Tyckte mycket om första säsongen, slutet var visserligen lite halvdant, men det kan ha att göra med att de inte visste om de skulle få en fortsättning eller inte. Men nu är den här!

Hataraku Maou-sama 2nd Season - Var så länge sen jag såg säsong ett att jag knappt kommer ihåg något från den, men va fan, är väl lika bra att fortsätta.

Danmachi 4th Season - Danmachi, tillsammans med Date A Live, är serierna som inte slutar ge. Kommer det vara ett bra arc, eller kommer produktionen falla isär? Som jag förstod det så blir det två cour, så låter som att de har aspirationer.

Bang Dream Morfonication - Inte jättestort fan av bandet Morfonica, men det är ett nytt entry i Bang Dream franchisen, så man är väl skyldig att se på det.

D4DJ Double Mix - Ser ut som att det bara blev ett nytt avsnitt, men det handlar om två av mina favoritgrupper från D4DJ. Sen får vi hoppas på en säsong två i framtiden.

Prima Doll - Nytt projekt från Key. Förhoppningsvis kan man gråta ett par tårar till denna.

Tokyo Mew Mew New - Har aldrig sett orginalet, men varit intresserad av att spana in serien, så nu när den får en reboot så är det väl perfekt tillfälle, det har väl aldrig gått fel tidigare.. host shaman king host

Smile of the Arsnotoria - Jag är här för Re:Zero/Granbelm-designerna. En slice of life? Låter bra!

Lucifer and the Biscuit Hammer - Går blint in i denna, men har hört mycket positivt om mangan så hoppas att denna blir bra.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sajter

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att lämna en kommentar

Skapa ett konto

Registrera dig för ett nytt konto i vårt community. Det är enkelt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Har du redan ett konto? Logga in här.

Logga in nu

×