Hoppa till innehåll
Anime.se

monophobia: j-musik i Umeå


monophobia
 Share

Rekommenderade inlägg

Vi två bakom detta användarnamn har påbörjat ett projekt vid namn monophobia, vars syfte är att samla folk bosatta i Umeå (med omnejd) med ett intresse för japansk musik. Vårt just nu mest kortsiktiga mål är att, någon gång i början av nästa år, anordna ett evenemang med huvudsakligen visningar av div. konsert- och musikvideo-DVD:er på programmet. Mer info (men inte så mycket mer^^;) finns på våran hemsida http://mono.rokujihan.net. Det mer långsiktiga syftet med projektet är att kanske starta någon form av förening, och på så sätt skapa en plats där nordliga j-musik-fans kan träffas.

 

Vi har alldeles nyss satt igång, och just nu befinner vi oss i en fas där vi undersöker, och försöker uppskatta intresset för vårt projekt. Det är mycket viktigt att alla som kan tänkas vara intresserade av vårat projekt/evenemang låter oss veta det genom att besöka vår hemsida och registrera sina mailadresser samt fylla i vår enkät om eventuella önskemål angående evenemangets innehåll. Sist, men inte minst, är det väldigt viktigt att denna information sprids till så många som möjligt, till alla som kan tänkas vara intresserade!

 

...Och om någon har några frågor, går det alldeles utmärkt att pm:a oss här, eller maila oss på umeamonophobia@gmail.com.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Svara på detta ämne…

×   Inklistrat som formaterad text.   Klistra istället in som oformaterad text

  Endast maximalt 75 uttryckssymboler tillåts.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa editor

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller sätt in bilder med URL.

 Share

×
×
  • Skapa nytt...