Hoppa till innehåll
Anime.se

Ännu en fest i Mangakai Täby - Midsommardagen


Rekommenderade inlägg

Nu är det dags för fest igen!

 

Är ni trötta på att sluta så fort det börjat bli kul? Att åka långa vägar för att delta på ett möte i två timmar för att sedan åka tillbaks genom stan? Älskar ni Täbymötena och vill att de ska vara en heldag? Då är detta tillfället för er!

 

Den 24:e juni drar Mangakais Täbyfest igång för andra gången alltså midsommardagen! Det hela är i grund och botten ett kraftigt förlängt måndagsmöte som kommer råda från klockan 8.00 till stängning 23.00 (öppet hus alltså). Inträdespriset är 30:- den här gången och då ingår tilltugg samt saft/kaffe/té. Korv och bröd, köttbullar och läsk finns att köpa på plats. Om man blir sugen på annan mat ligger Hermelinen i närheten av Täby Centrum, där man dagtid kan hitta det mesta i matväg. Det kommer visas anime i visningssalen och vad exakt som visas är det intresset som styr. För övrig aktivitet är det, även där, intresset som styr och det gäller allt mellan mingel, brädspel, TV-spel, kubb, konstiga saker från Japan som Zimeon har med sig och inte minst Mangakai vändtia!

 

Festen är endast till för medlemmar i Mangakai. Medlemskap kommer att kollas vid inträde, så ta med medlemskortet. Ta gärna med en kompis - det är möjligt att lösa medlemskap direkt och då bjuder vi på inträdet före den nye medlemmen (observera att detta erbjudande endast gäller för helt nya medlemmar i Mangakai. Förnyar du ditt medlemskap får du fortfarande pröjsa 30 kronor).

 

För vägbeskrivning hänvisar jag till Mangakais hemsida http://www.mangakai.se/

Ni hittar vägbeskrivningen under Cirklar>Mangakai Täby. Det är alltså fritidsgården Hermelinen vi härjar i (ej i föreningsgården där Sapparikon 2 gick av stapeln en vecka innan). Den har blivit en kär del av Mangakai Täby

 

Förra gången blev vi runt 15 personer och dagen gick till att spela brädspel, dansa DDR, se på animé och spela biljard till animémusik. Det var en god stämning och nu är vi laddade för ännu en fest. Vem vet? Om även den här festen blir lyckad kanske ännu en arrangeras av Mangakai Täby innan julafton :)

 

Ett stort tack till Mats Blückert som gör det hela genomförbart! Utan Mats skulle inte Mangakai Täby vara sig likt.

 

Så, ta en vän i handen och ta med något kul så blir detta en dag att minnas!

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Svara på detta ämne…

×   Inklistrat som formaterad text.   Klistra istället in som oformaterad text

  Endast maximalt 75 uttryckssymboler tillåts.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa editor

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller sätt in bilder med URL.

 Share

×
×
  • Skapa nytt...