Hoppa till innehåll
Anime.se

Coyote Ragtime Show


TheFluff
 Share

Rekommenderade inlägg

Antagligen säsongens bästa och galnaste action(komedi).

 

Coyote Ragtime Show är en fullständigt klockren blandning av Ocean's Eleven, Cowboy Bebop, rymdpirater, handeldvapen, gigantiska rymdkomplex och -skepp, maffiasyndikat, kurviga och kompetenta detektiver samt mordiska gothic-maid-assassin-androider.

 

Handlingen i extremt korta drag:

Coyote Ragtime Show följer piraten, svindlaren och tjuven "Mister" (naturligtvis ett alias) och hans lilla skurkgäng. Utan att spoila alltför mycket så kan jag säga att han är ute efter en skatt (såklart), och på grund av diverse omständigheter i förflutna så är både maffian och regeringen ute efter honom. Regeringen representeras av detektiven Angelica och hennes assistent Chelsea, medan maffian representeras av den mystiska Madam Marciano och maffiasyndikatets tolv mördarandroider, bättre kända som Marciano's Twelve Sisters (de är döpta efter årets månader).

Det är full fart på CRS från första avsnittet - inga fillers eller långa dramatiska showdowns här inte - det är galen ACTION som gäller. Premisserna är egentligen rätt fåniga och serien gör inga som helst anspråk på att vara realistisk, men ROLIG är den så att det förslår! Vissa sekvenser (bönemötet i ep 3, radiokillen och Chelsea's förtjänster i ep 2 t.ex.) är helt enkelt fullständigt vansinnigt roliga. Det finns även massor av parodier och halvgömda anspelningar att skratta åt.

 

Animeringen är bra, bitvis mycket bra (i synnerhet rymdskeppen och fightscenerna imponerar), och håller än så länge (fem avsnitt) jämn, god kvalitet utan att visa tecken på att bli sämre (a la Gonzo). Musiken är ännu bättre - ett fartfyllt, jazzigt soundtrack som påminner om Cowboy Bebop, fast med mindre funk och mera melodier. Det finns även flera röster man känner igen, bland annat Batou från GitS (Mister) och Sousuke från FMP (Katana).

 

Blandade bilder

Marciano's Twelve Sisters

April, systrarnas ledare

Mister (mitten) och hans skurkar, Katana (vänster) och Bishop (höger)

Madam Marciano

Franca (dotter till en av Misters gamla vänner)

Franca igen

Angelica

Chelsea

Angelica och Chelsea

 

Länkar

Officiell hemsida (japanska)

[...]-entry

Tråd på Anime-Sukis forum

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Svara på detta ämne…

×   Inklistrat som formaterad text.   Klistra istället in som oformaterad text

  Endast maximalt 75 uttryckssymboler tillåts.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa editor

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller sätt in bilder med URL.

 Share

×
×
  • Skapa nytt...