Hoppa till innehåll
Anime.se

Hjälp till att få Silver Fang mangan översatt till Svenska


VEZZLA
 Share

Rekommenderade inlägg

Skriv på era namn på denna sida och hjälp till att få den fantastiska mangan Ginga Nagareboshi Gin (Silver Fang) översatt till Svenska.

 

http://www.petitions...an_till_svenska

 

Följande är taget från http://www.gingaworld.net

 

Handlingen om Ginga: Nagareboshi Gin också kallad för Silver Fang för oss till de snöiga norra delarna av Japan i Futago Passet i Ou. En farlig björn vid namn Akakabuto har lagt revir på hela bergsområdet och människorna i byn vågar inte komma nära bergen. Men det finns en gammal jägare vid namn Gohei Takeda, en björnjägare och hundtränare som tränar upp hundar för att en dag lyckas döda sin ärkefiende Akakabuto och vinna tillbaka bergen till människorna.

 

gng_story1.jpg

 

Gohei lyckades tillsammans med Akita hunden Shiro skada Akakabutos nervsystem för länge sedan genom att skjuta bort björnens högeröga, detta gjorde att Akakabuto inte gick i ide längre och att han är mycket aggressiv. Shiro drog sen ner Akakabuto från en klippa där han miste livet, men björnen överlevde och fortsätter sprida skräck i bergen. Gohei ger dock inte upp, han fortsätter träna upp hundar och hans starkaste och mest lojala är Akita hunden Riki.

 

Tillsammans med Riki, Aka och Don så ger sig Gohei upp i bergen i sökandet efter ett par skidåkare. Samtidigt nere i byn så föder Akita hunden Fuji tre valpar. Fuji ägs av den 12-åriga pojken Daisuke och valparna är Fujis och Rikis. När Daisuke ser att en av valparna är en tigrerad silverfärgad hund blir han överlycklig och vill visa honom för Riki. Han ger valpen namnet Gin (Silver). När Daisuke får veta att Gohei och Riki är fast i bergen ger han sig av med Gin för att hitta dom, när han väl hittar dom så får Gin vittna sin far slåss på liv och död mot monsterbjörnen Akakabuto. gng_story2.jpg

 

Efter en våldsam strid där Riki räddar livet på Gin, så bevittnar valpen hur björnen slänger ner Riki från en klippa och från detta ögonblick så blir Akakabuto Gins ärkefiende, han kommer göra allt för att besegra honom. Vi får följa Gins uppväxt där han blir hårt tränad av både Gohei och Daisuke, när han hittar en grupp vildhundar och reser genom hela Japan för att samla modiga hundar för att sen slåss mot Akakabuto och hans armé av björnar.

 

Gin måste gå igenom en hård resa av respekt, kunskap, mod och även ledarskap för att lyckas vinna över så många hundar som möjligt till deras flock. Resan bjuder på många överasskningar och strider där Gin klättrar i rankerna för att sedan bli ledaren för hela flocken. gng_story3.jpg

 

Den slutgiltiga striden närmar sig...

 

 

Kom igen nu Sverige! dags att få manga av den mest sålda animén i Sverige, Silver Fang, översatt till Svenska!

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Svara på detta ämne…

×   Inklistrat som formaterad text.   Klistra istället in som oformaterad text

  Endast maximalt 75 uttryckssymboler tillåts.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa editor

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller sätt in bilder med URL.

 Share

×
×
  • Skapa nytt...