Hoppa till innehåll

Vi har nu en wiki! Kolla tråden!

Meatrose

Anime.se Anime Awards 2011 rullar nu igång!

Rekommenderade inlägg

aaa-forumlogo-2011.png

 

Jag har svårt att tro att någon skulle ha missat att vi nu har gått över till 2012 - året då jorden går under. Ta nu sista chansen att vara med och påverka vilka serier och filmer som ska få knipa de åtråvärda medaljerna i Anime.se Anime Awards.

 

Skämt åsido, det är naturligtvis inte sista chansen att vara med, vi är inte särskilt vidskepliga av oss men det vore naturligtvis roligt om så många som möjligt valde att vara med och tycka till. Allas åsikter är lika värdefulla, oavsett hur länge man har varit medlem eller hur pass många titlar från 2011 man har hunnit se (och man kommer ha sammanlagt 2 månader på sig att kompletteringstitta på olika serier innan de slutgiltiga rösterna måste ha skickats in).

 

Vi börjar med nomineringsfasen och för att komma till den aktuella tråden behöver man bara klicka på länken nedan. Ni som inte redan har registrerat er på sidan, se till att göra det. Det tar inte mer än en minut.

 

Ta mig till nomineringstråden!

 

Ha det så skoj och hoppas att såväl gamla som nya forumiter genom detta får tips på bra titlar att se som man kanske har missat under året!

 

Glada nyårshälsningar!

 

/Team Anime.se

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sajter

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att lämna en kommentar

Skapa ett konto

Registrera dig för ett nytt konto i vårt community. Det är enkelt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Har du redan ett konto? Logga in här.

Logga in nu

×