Hoppa till innehåll
Anime.se

The Melancholy of Haruhi Suzimuya säsong 2


Rekommenderade inlägg

Hej,

 

Jag såg förut "The Melancholy of Haruhi Suzimuya" med mitt ex för en herrans massa år sen. Vi hade tänkt se säsong två när den kom ut 2009, men det blev aldrig av. Jag är egentligen inget fan av anime, men jag gillade verkligen den serien och har tänkt se den själv i typ år nu.

Men grejen är ju att jag kan ju inte se den själv! Det vore ju alldeles för deppigt, jag kan se den med Tony, men palla, inte samma grej, alls.

 

Jag behöver därför helt seriöst någon att se filmkvällar med, eller snarare alla avsnitt med. Du är helst något som entusiastiskt ser fram emot serien, eller kan tänka dig bli entusiastisk inför den, alternativt har sett och gillat den, men inte berättar spoilers.

 

Jag venne hur sånt här funkar, men om du bara vågar tänka tanken att berätta spoliers så hoppas jag någon bannar dig tills tiden tar slut.

 

 

Tillägg: Alltså, öh jag är öppen för att se serien med vem som helst, i teorin i alla fall. För att inte det här ska bli flummigare än det är (vilket jag antar är praktiskt omöjligt) så försök att vara nitton eller äldre. Verkar det som om jag försöker ragga upp någon? Tja, det gör jag väl, men alltså på ett platoniskt plan.. ugh, jag undrar om det här kommer funka.. vänta skriver jag fortfarande? Ah whatever. Berätta gärna något om er själva.

 

/Max

  • Uppröstad 1
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Svara på detta ämne…

×   Inklistrat som formaterad text.   Klistra istället in som oformaterad text

  Endast maximalt 75 uttryckssymboler tillåts.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa editor

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller sätt in bilder med URL.

 Share

×
×
  • Skapa nytt...