Hoppa till innehåll
blobben

Netsoccer

Rekommenderade inlägg

Hej, Jag skulle vilja tipsa om ett spel som överaskande nog heter samma sak som titeln dvs Netsoccer.

 

Netsoccer är ett gratis multiplayer fotbollsspel, Man styr en spelare och kan spela i övningsmatcher, eller gå med i ett lag och spela matcher med ditt lag mot andra lag med spelare från olika delar av europa.

 

Spelet ska påminna om ett gammalt spel som heter sensible soccer, jag har aldrig spelat det men det kanske säger någonting för någon.

 

Man styr sin spelare med musen och du kan göra de grundläggande sakerna dvs dribbla, passa, skjuta, tackla och nicka. Grafiken påminner lite om grafiken i 3D simulatorn i de senaste Football Manager spelen. Som ni hör så är det ett ganska simpelt spel, men det är oerhört beroendeframkallande. Spelet utvecklas fortfarande och det finns ett antal buggar men utvecklarna jobbar hårt med att ta bort dem och samtidigt lägga in saker för att förbättra spelet.

 

Spelet har funnits ett bra tag och Sverige var några år tillbaka en riktig stormakt med 1 VM guld och 1 VM silver. Nu förtiden så är det bara en 3-4 svenskar i hela spelet.

Jag hoppas att jag har lyckats få upp något intresse om någon skulle läsa då spelet absolut är som roligast när man har ett trevligt gäng att spela med så det hade varit roligt om vi kunde få ihop ett eller flera svenska lag.

 

Gillar du fotbollsspel så är detta spelet för dig spelet går att ladda ner på netsoccer.eu

 

Mitt nick i spelet är blobben, om ni undrar något eller vill gå med i laget så är det bara att skicka ett meddelande.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sajter

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att lämna en kommentar

Skapa ett konto

Registrera dig för ett nytt konto i vårt community. Det är enkelt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Har du redan ett konto? Logga in här.

Logga in nu

×