Hoppa till innehåll

Vi har nu en wiki! Kolla tråden!

Meatrose

Vallokalen är nu öppen - Anime.se Anime Awards 2012 går över i fas 2

Rekommenderade inlägg

SBtP.png

 

Oj vad tiden går fort när man har roligt!

 

Vi befinner oss redan i februari vilket även innebär att vi befinner oss i Anime.se Anime Awards andra fas - omröstningsfasen. Vi har nu en månad på oss att titta på de nominerade verk som vi ej än har sett, förutsatt att man inte redan känner att man har sett allt man vill hinna med att se från 2012. I omröstningstråden snackar vi om allt från hur vi tänker kring de olika verken till hur svårt det är att bestämma sig för hur man ska rösta i vissa kategorier. Där finns även en länk till vallokalen där man avlägger sina röster. Den har öppet dygnet runt hela månaden ut och man kan när man vill gå in där och ändra eller komplettera sin "valsedel".

 

Vem som helst kan ge sig in i leken, man behöver inte ha varit med och nominerat under månaden som gick. Allt som krävs är att man har ett användarkonto här på Anime.se och har du inte redan ett sedan tidigare var det ändå på tiden att du skaffade ett.  :colonthree:

 

Följ bara länken nedan så kommer du till den tråd på forumet där allt utspelar sig. Hoppas att ni kommer att ha lika kul som vi och att ni hittar något kul att se på som ni inte redan har sett bland alla nominerade verk.

 

Ta mig till Anime.se Anime Awards 2012!

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sajter

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att lämna en kommentar

Skapa ett konto

Registrera dig för ett nytt konto i vårt community. Det är enkelt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Har du redan ett konto? Logga in här.

Logga in nu

×