Hoppa till innehåll
Anime.se

Rekommenderade inlägg

(sorry om det här  har nämnts/ oc finns det flera appar orkar bara inte skriva alla ) 

 

Shall we date ninja love

 

tumblr_mbpbtuPPJN1rigu5ko1_400.jpg

 

den kostar .. tror 40+ något, då får man 4 "start" ninjor man kan sedan köpa extra story packs i spelet om man vill jaga efter fler bishounens.  storyn är att du en dag får reda på att du är en ninja prinsessa ( cheesy perhaps ...) och ninja klanerna behöver dig för att enas i kampen mot nobunaga.

 

de som är starters är ( på biden )

 

kotaro fuma: an emotionless lonely ninja (vitt hår) - en mystisk tystlåten ninja. som inte visar sina känslor så lätt. han tar sitt uppdrag på allvar och är redo att offra sig för dig om så behövs.

 

 

sasuke sarutobi: a young and mishiveous little ninja ( guld hår) - den yngsta ( hintat att han är yngre än dig om jag kommer ihåg rätt)

han är väldigt vild och energisk. samt rakt på sak och har lätt för att utrycka sina känslor.

 

Gemon ishikawa: an elite lady-killer (rött hår)- ... ja du han är en lady killer, player. men även en fjäril slår sig ned efter ett tag.  han är dock väldigt omtänksam  

 

saizo Kirifakure: a cool and sadidtic ninja ( lila hårfärg) - i antar att titeln tsundere eller sadist passar bra på honom. han kan verka elak och är snabb med förolämpningar ..... men även den skarpaste katana har en mjukare kärna ( var det rätt ... jag har för mig att kärnan är mjukare)

 

 

jag som inte fick nog med dem köpte de resterande och måste säga att Musashi och Hattori hanso är big favs 

 

 

 

 

 

heianlove.jpg

 

som shall we date ninja love så kostar denna app. man får 5 starters om jag minns rätt.....( antar det på bilden).

storyn är att du är kejsarens konkubin ( tror jag att det var ) och en dag får du en dikt full med brinnande känslor. men vem var det som skrev det ?

 

starter:

 

emperor kuze ( mitten högst upp lilla svart hår, inte han med solfjädern)- ja han är en man som tänker på sin plikt som kejsare . samt är medveten om att de flesta försöker döda honom. poker face typen ( om jag kommer ihåg rätt).

 

Masakuni sugawara ( grönt hör)- det hintas att han är äldre och han är som en farbror för dig ( dock inte by blood). han är trogen sin ledare och är en utmärkt samuraj. han kan vara lite .. oborstad i kanterna ( typ) men har en även en mjuk sida.

 

Sakuhito (den andra med mörk lilla hår , han med solfjädern)- han är sådär person som verkar vara glad och snäll men har en mörk sida till sig (titta inte röra typ). han är kejsarens skugga och dubbelgångare .... man får räkna med svängande personligheter. 

 

Mikage abe ( vitt hår)- ja du han är sadisten..... va beredd på att bli förolämpad. likt ett lejon lekar han med dina känslor.  men efter som detta är ett spel och inte irl så kommer du kunna förändra något i honom som gör honom tam som en katt. 

 

Yui minamoto (gult hår)- .... din barndoms vän ( behövs det mer X'D ?) han är en optimistisk och glad person som strålar. han kan dock vara lite dull av sig XD 

 

jag köpte de andra 3 resterande och måste säga att Izo var nog fav tillsammans med Hisame 

 

 

 

 

pirates in love

 

pirates-in-love-characters.jpg

 

gaah ja den kostar den med.... eeh tror man får 3 eller 4 starters ..eller vänta jag tror det är så att man laddar ned den gratis och sedan köper den karaktär man vill ha i själva  spelet 

 

ser så ut när jag kollat på min app....

 

men då så... eeeh ... jag valde:

 

kapten morgan ( han med röd rock, hatt med vita fjädrar )- kaptenen är en riktig lady-killer .han är en sådan där  glad typ som är för glad så det måste finnas ett dark past. han är dock väldigt vänlig av sig.... men lite sådan där " i'm not good enough for you " typen.... fast han är omgiven av vänner känns det som om han inte riktigt är där. 

 

Alan ( den med svart rock och hatt ( längst till höger )- han är lite som en spoiled brat .... men man får en känsla av att han är väldigt ensam. han är vad jag kommer ihåg väldigt rakt på saken...

 

jag spelade 3 ( finns 8 totalt/ har dock inte uppdaterat appen kanske finns fler) andra men ärligt talat är det bara de tv som jag verkligen kommer ihåg....... 

 

 

 

 

shall we date destiny ninja

tumblr_mqef0aNaTa1r1rn8qo1_r1_500.jpg

 

storyn är att du har tappat minnet och de befinner dig mitt i ett slagfält. som tur är blir du räddad och förd till  yoshitsune minamoto läger, där du möter honom och hans ninjor (lol eeeh ?)

 

appen är "gratis" men kan vara/är  en pain att spela utan att köpa något i själva spelet ... mycket väntan och så.

​har faktiskt inte klarat ut någon route......

 

jag spelade igenom hyuga han med silver hår. han är en ... sadist ? känns elak i början och han har två sidor till sig. när hans ledare är i närheten är han from som ett lam men ensam är han en giftorm. 

 

men sen orka jag ärligt inte med de andra... men tydligen ska det vara värt ...

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Svara på detta ämne…

×   Inklistrat som formaterad text.   Klistra istället in som oformaterad text

  Endast maximalt 75 uttryckssymboler tillåts.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa editor

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller sätt in bilder med URL.

 Share

×
×
  • Skapa nytt...