Hoppa till innehåll

Vi har nu en wiki! Kolla tråden!

Keitaro86

Manga/anime affär i ullared

Rekommenderade inlägg

Tjena jag är rätt ny här men inbiten otaku sen länge nu har jag tänkt att öppna en bokhandel med hjälp av min chef. Det ska bli en bokhandel för manga men även anime kommer finnas i utbudet ,eventuellt så kommer det också finnas student litteratur för dom som ska börja på komvux och liknande. Tanken är att det ska finnas både begagnat och nytt vi ska även kunna köpa in från privatpersoner. Affären ska ligga i ullared som är ett av dom mest besökta turistmålen i sverige tack vare gekås

 

nu vill jag ha lite feedback från er vad vill ni ha i utbudet, tror ni det kommer gå runt, det kommer även finnas en postorder service vad tycker ni om det.

 

Alla tips och råd uppskattas

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sajter

Om ni bestämmer er för öppna bokhandeln och tänker att ha både anime och manga kan jag rekommendera att ni kontaktar oss på Ordbilder Media. Förutom förlagets egen utgivning av böcker, serier och manga har vi grossistpriser på ett stort utbud av både engelsk- och svenskutgivna animetitlar. Dessutom en del spelfilmer. SF-bokhandeln köper t.ex. en stor del av sina animetitlar från Ordbilder.

 

Om du vill veta exakt vilka titlar vi har och priserna får du skriva till oss. Vår mejladress finns på hemsidan. Jag är bortrest i ca en vecka, men om du har några frågor svarar jag gärna när jag är tillbaka.

http://www.ordbilder.se

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sajter

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att lämna en kommentar

Skapa ett konto

Registrera dig för ett nytt konto i vårt community. Det är enkelt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Har du redan ett konto? Logga in här.

Logga in nu

×