Hoppa till innehåll
Anime.se

K-Swiss EVA3.0 LE, samt lite R1 rariteter säljes


hillster
 Share

Rekommenderade inlägg

EVA3.0 dojjor

Vid varje flytt funderar man på att avyttra några saker som bara äter upp plats i flyttkartongerna varje gång... Nu tänkte jag kolla intresset här främst för mina tre par Radio EVA K-Swiss Limited Edition original. De är givetvis oanvända, knappt ens upptagna ur de medföljande kartongerna annat än för fotografering (en normalt liten ananas bredvid för skalan) och inte direkt lätta att få tag i nu, fyra år efter släppet. Storlek UK6/US7 (ungefär strl. 40). Prisbilderna jag ser på E-Bay är 1200 kr paret, med frakt från USA på 300 kr för totalt 1500 kr om man går den vägen; jag tar förslag. Jag har köpt AirMAX för betydligt mer än så och de har gått sönder på någon månad (varför gör man så mot sig själv?), så det är inget direkt överpris för ett par samlarobjekt. Eventuella skambud resulterar bara i att jag behåller dem.

R1 DVD

Clannad + Clannad After Story komplett. Region 1. Japanskt ljudspår endast (som om ni ville ha något annat) med engelsk text. Utgåvan med åtta skivor över fyra "vanliga" DVD-fodral. Begagnade men mint, så jag tänker mig 2/3 av Rightstuf:s nypris ($60) dvs 280 kr + frakt.

ef A Tale of Memories + ef A Tale of Melodies komplett. Inplastade fortfarande! Region 1. Japansk/engelsk audio, engelsk text. Kostar 40 bucks på RightStuf och det enda som skiljer är att ni slipper US frakt och eventuell tull, så 300 kr + frakt tycker jag låter rimligt.

Övrigt bortslumpas

Jag skänker följande till någon som köper något av ovanstående:

Read or Die OVA, R2.

Blue Submarine No. 6, episode 1, R1.

 

Prylarna finns utanför Uppsala för den som vill slippa frakt eller komma och kolla på dem. PM:a vid frågor och vänligen invänta svar! Är inte inne och lurkar jätteofta, men om jag ställt in detta rätt bör jag få ett email när någon kommenterar eller PM:ar mig...

20140502_184243.jpg

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Svara på detta ämne…

×   Inklistrat som formaterad text.   Klistra istället in som oformaterad text

  Endast maximalt 75 uttryckssymboler tillåts.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa editor

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller sätt in bilder med URL.

 Share

×
×
  • Skapa nytt...