Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

Najica

Säljes: Hatsune Miku - Love is War Refine Ver. 1/8 figur

Rekommenderade inlägg

Tjo! Värt ett försök tänker jag!
Tänkte kika om någon är intresserad utav en 1/8 Hatsune Miku - Love is war figur. Detta är då Good smile Company 20th Anniversary Edition så även en fotobok ingår.
Nu är det nämligen så att jag ska flytta och jag föll inte lika mycket för denna miku som jag trodde, så därav annonsen.

I nuläget har jag inte möjlighet att skicka henne - pga av att jag inte har någon bra låda hemma. Så upphämtning/lämning i Stockholm län hade varit att föredra.

Fick hem henne i år från HobbySearch, och hon har bara blivit hopbyggd (+ner plockad nu) och stått i en detolf utanför direkt solljus, så hon är i bra skick!
Köpte henne för ca 2000 SEK (figur + jp frakt, tull ej inräknad) så tänkte försöka sälja henne för samma fast pris går att diskutera.

Egna bilder:
ADUT3dY.jpg
xMP0DJl.jpg
Låda:
ORe22a7.jpg
(OBS! Den rosa metalltråden som syns på lådan är förstås med, bara att jag inte valde att spöka med den när jag själv satte ihop henne!)


För mer proffsiga bilder så finns hennes produktsida ifrån hobbysearch här: https://www.1999.co.jp/eng/10789410

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sajter

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att lämna en kommentar

Skapa ett konto

Registrera dig för ett nytt konto i vårt community. Det är enkelt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Har du redan ett konto? Logga in här.

Logga in nu

×