Hoppa till innehåll
Anime.se
  • inlägg
    1
  • kommentarer
    4
  • visningar
    3 145

Om denna blogg

Jag vet inte vad jag gör av den här bloggen eller om jag kommer att hålla igång den. Just nu så förutspår jag att det blir något utav en twitter med utökad kapacitet En slags samling uppdateringar eller anekdoter som t.ex. inte ryms på det vanliga stället men som inte heller lämpar sig som en ny forumtråd. Här skriver jag kort om mina senaste upplevelser och tankar när det kommer till Anime, Japan eller Tv-serier. Spoilers kan förekomma.

Inlägg i denna blogg

Svammel #1 Betygsättning av anime och att ändra smak över tid

Fakta 1: Jag gillar inte de stereotypiska harem och ecchi serierna. Dom två genrerna är inte viktiga för mig på något sätt, men det betyder inte jag tycker att en anime som har ett harem eller ecchi element är dålig. Men för mig krävs det något mer än så. Fakta 2: Jag har kollat på många animer som har just de två genrerna, serier som jag tyckte om då men förmodligen inte skulle tycka om nu. Och det betyg jag satt på vissa serier för 2 år sedan, eller 4 år sedan skulle nog inte få samma betyg id

Soverejn

Soverejn

×
×
  • Skapa nytt...