Hoppa till innehåll
Anime.se

Silver Fang,WEEd m.m


GinGirl
 Share

Rekommenderade inlägg

SILVER FANGär den underbaraste serie jag har sett.Jag hoppas också skarpt att Silver Fang kommer på manga i sverige.WEEd vill jag också läsa.Är det någon som vet något om WEED och ginga legend Riki?Om silver fang skulle komma som manga skulle jag bli så här. :surprised: :) XD :D XD Sedan skulle jag köpa den!

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Silver Fang är den underbaraste serie jag har sett.Jag hoppas också skarpt att Silver Fang kommer på manga i sverige.WEEd vill jag också läsa.Är det någon som vet något om WEED och ginga legend Riki?Om silver fang skulle komma som manga skulle jag bli så här. :surprised: :) XD :D XD Sedan skulle jag köpa den!

 

Hmm om jag inte minns fel så finns silverfang i manga, dock i japan endast.

Det går att beställa 3 weedböcker på www.fantasybutiken.com

 

Du borde även stötta denna då de kämpar för att få in hela weed mangan till sverige med svensk eller engelsk översättning.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Något som jag märkt när jag läst brevspalterna i våran svensksläppta manga är att väldigt många undrar om dom inte ska börja släppa GNG-mangan.

 

Läsarnas opinion väger väl rätt så hårt och till slut så kommer dom nog att lyssna.

Hoppas kan man ju alltid göra.

 

Om du vill köpa den japanska mangan så går den att beställa via http://www.sunai.se, det har jag själv gjort.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

  • 2 weeks later...

det verkar som om väldigt få förstår den här underbara animen,men här är några länkar för dom intreserade

http://www.gingaworld.net

EDIT:En svensk site http://www.warfist.com/silverfang/

en till http://www.lillaterroristen.tk/

Finska sidor: http://www.gingaweb.se8.org/

http://www.hopeanuoli.com/en till http://www.hopeanuoli.cjb.net/

en tillhttp://www.kipsunhopsusivut.cjb.net/å en tillhttp://www.johnfanpages.cjb.net/och den sistahttp://koti.welho.com/aseppal4/ohuvuoret/

danska sidor:http://www.nielshein.ferox.dk/silver/

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Det där om att fantasy butiken försöker få silver fang översatt till svenska verkar bra,men kan man bara stödja det genom internet??Eller kan man åka till en fantasy butik och be om att få stödja dom?Det skulle vara roligt att få tag på silver fang affischer. :)

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

  • 3 weeks later...

Förresten så tror jag att någon,aldrig kommer förstå hur mycket jag gillar Silver Fang,Ginga nagareboshi Gin,jag gillar den så mycket att det nästan gör ont.Ni tycker kanske att det är löjligt.Men Silver fang är så underbar.Bra musik som går in i själen och ger en krafter som man trodde att man inte hadde.Den är bra ritad för att vara så gammal.Och historien är så bra,så att jag gråtit till den,och det är den ENDA film jag gråtit till.Silver Fang kommer alltid finnas i mitt hjärta.Jag hoppas att jag någonsin blir så bra som Silver fangs skapare Yoshihiro TakahashiJag tycker också att det ska finnas fler som älskar silver fang.Inget kan mäta sig med silver fang,enligt mig...

Tillockmed dom koreanska låtarna är bra.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Det är när man finner njutning av något som man gillat väldigt mycket i det förflutna.

Jaha :/ Bra att du svarade

 

Jag har i alla fall Ginga denetsu Weed nr1 ;) :) Är det någon annan som har den?

 

Polarn har den, han fråga om jag skulle låna, men weed verkar inte vara lika bra tycker jag. Men man kanske skulle ta & låna den iaf och läsa, vem vet den kanske är bättre trots allt.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

  • 2 months later...

Tjenare!

Länge sedan man snackade om silverfang >:(

Förut fanns det en kanal på IRC (chat nätverk) som hette #silverfang-lovers

Det va på den tiden då vi visste 0 om japanska silverfang osv.. Under tidens gång lyckades killarna få fram massa kul saker, och vi lyckades till och med få hit oklippta silverfang :D.. eller rättare sagt seymour tror jag det va. Synd att kanalen smått dog då jag "skaparen" av kanalen, misste mitt internet :///

 

Nu verkar det mesta inom silverfang väg, förutom legend weed och legend riki mangan , finnas tillgängligt vilket är SUPER! Saknar dock Akiras gamla goda låtar . Hoppas du kommer tillbaka snart!

 

Vill tacka alla killarna som hjälpte oss i kanalen: zizqo,akira,seymour + några namn jag inte kan komma på :DD

mvh Robin aka eWKn/armetage

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

GinGirl:

 

Jag är helt övertygad om att det är många som känner precis som du, och eftersom det var Silver Fang som frälste mig, så vet jag precis hur du känner.

Och som sagt... Det är nostalgi.

Först för tre år sedan såg jag om serien efter att ha sett den när jag var väldigt liten. Och jajo.. Jag grät. Jag kollade igenom serien tre ggr irad. Och fortfarande visste jag inte riktigt vad det var jag kollade på.

Jag visste lite om vad manga var, men anime hade jag inte så stor koll på, och jag lyckades faktiskt bli frälst tack vare min snabba uppkoppling.

Jag letade efter lite andra typer av "Silver Fang"-filmer. Anime.

Jag grät även senaste jag såg om serien, (Oklippta denna ggn) så det är absolut inte bara nostalgi i serien inte. Den frambringar ruskigt mkt känslor.

 

Vipps! Så hade jag sett Neon Genesis Evangelion, och nu... Nu var jag ju helt såld.

 

Jag vet inte hur mkt anime du har sett tidigare, men jag kan lova dig att du kommer vilja lovorda så många fler serier allt eftersom du har sett mer. Och det är absolut inget dåligt med det.

 

 

 

Iaf, med mitt inlägg ville jag igentligen bara säga att jag tror de flesta här förstår dig, och jag tror nog ingen tycker du är töntig. Vi är ju trots allt på ett nördcommunity. Vem hade tänkt att spela ball här? >:( (Med reservation för de oundvikliga undantagen..)

 

 

Sedan här efter att ha läst ovastående inlägg, så måste jag passa på att tacka för att Ni lyckades få in den oklippta versionen till Sverige. Ett stort tack, boxen är inte helt fel inte!

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Svara på detta ämne…

×   Inklistrat som formaterad text.   Klistra istället in som oformaterad text

  Endast maximalt 75 uttryckssymboler tillåts.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa editor

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller sätt in bilder med URL.

 Share

×
×
  • Skapa nytt...