Hoppa till innehåll
Anime.se

[WANO] Animevisning #13 17/12


Herid Fel
 Share

Rekommenderade inlägg

Den Trettonde Animevisningen!

Datum: Lördagen den 17:de december 2005 Klockan: 08:00-24:00 (06:00-02:00 för medlemmar)

Plats: Kronan A2 - Filmhuset i Luleå Inträde: 80 SEK (Icke medlem), 60 SEK (Medlem)

Aktiviteter: Filmvisning, Karaoketävling, Musikvideovisning, TV-spelstävling, Tecknartävling

Priser: Anime, Musik och Manga för ett totalt värde av 400 SEK!!

 

Information

Nu är det dags igen!

 

Den 17:de december håller vi än en gång en visning på Kronan, som vi hoppas skall vara alla till behag!

Med nya serier och filmer hoppas vi att vi än en gång skall ha en rolig lördag tillsammans i salongen och foajén i filmHuset på kronan.

 

För er som inte varit på visningen förr så skall jag dra lite vardaglig fakta.

Salongen i Filmhuset på Kronan rymmer 120 personer och har en bioduk som är 3,5mx5,5m stor. Filmerna visas med en projektor och via DVD-system eller datorutrustning av olika slag.

Jag som person har haft 12 visningar totalt, och gått på sammanlaggt 17, varav de första fem visningarna arrangerades av Higashi no Mizu, som var en Animeförening som hade sina aktiviteter på kronan före oss. Dock så dog föreningens aktiviteter ut och strax före dess började jag med mina första visningar tillsammans med en kompis. Första visningen jag hade fick 11 besökare, utöver mig.

Nu är rekordet på 54 besökare, och vi är inte nöjda än! Tills vi har fyllt hela biosalongen så mycket att folk inte ens ryms på golvet kommer vi, förhoppningsvis att fortsätta försöka med våra konvent och aktiviteter av olika slag. Det största målet med WANO, mitt största mål med WANO, är att en dag kunna arrangera ett Konvent här uppe av en skala att vi kan mäta oss med Sveriges idag största Asiatiska konvent, Uppcon.

 

Denna visning har vi dragit in ett blandat utbud av serier och filmer.

Morgonen börjar med den blodiga filmen Battle Royale II: Requiem, som handlar om en skolklass som sänds till en ö, där de tillsammans skall döda terroristerna som bor på ön, om de vill överleva och åka hem oskadda. Vissa verkar även ha anmält sig till detta spel frivilligt...

Vi öppnar sedan visningen för alla med ett par glada serier som Happy World och A Little Snow Fairy Sugar. Sedan så visas musikserien Gravitation, som har varit väldigt efterfrågad utav de mer feminima besökarna.

Kina Bond, vars titel vi ej känner till ännu, är en kinesisk film om en snubbe som efterliknar Bond. Detaljerna om denna är lite skumma än, men förhoppningsvis dyker det upp mer innan visningen.

Senare på dagen har vi lite äldre serier som Koko wa Greenwood och Ushio and Tora. Vi visar även två relativt nya serier som Phantom Memory Kurau och Juuni Kokki. Dessa serier hoppas vi skall vara intressanta och underhållande kvällen ut.

 

Tävlingarna denna gång kommer bestå av först och främst Teckningstävlingen, där ni kommer att ha en timme på er att rita enligt ett tema, eller motiv som uppges just i tävlingens början så att ingen får något försprång före de andra. Vinnaren får om han är medlem, en valfri Manga från adlibris för ett värde av 100 SEK, och om han inte är det, inträdet tillbaka.

Efter teckningstävlingen så kommer Karaoketävlingen att äga rum. Man måste anmäla både sitt lag och låten man skall sjunga (med eget material om inte material finns på plats), minst en timme före tävlingstarten. Nytt denna visning är att du enbart kan ställa upp med ett bidrag. Priset i denna tävling kommer att bestå av en valfri Musik CD från denkipop om han/hon är medlem. Om inte så är det inträdet tillbaka.

Efter teckningtävlingen och karaoken så har det blivit dags för TV-spelsturneringen. Först kommer spelet som skall tävlas i presenteras, för att sedan låta deltagarna värma upp. När alla är uppvärmda (efter den tiden vi säger) så kommer turneringen att äga rum. Spelet som det kommer att turneras i kommer att presenteras på plats, så håll ögonen öppna för anmälningsblanketten som förmodligen kommer sitta fastklistrad på väggen. Priset i denna tävling är en valfri Anime DVD från Webhallen till ett värde av 200 SEK! Och fortfarande, enbart för medlemmar, om du inte är medlem får du tyvärr nöja dig med att få tillbaka ditt inträde.

Vinner du fler än en tävling och är inte medlem får du det inträde du betalade som pris, eftersom du har rätt att välja mellan att ta ditt pris eller få tillbaka ditt inträde om du är medlem. För att någon av de Teckningstävlingen eller Karaoketävlingen skall gå av stapeln måste det finnas minst två anmälda minst en timme före starten, eller så utgår tävlingen. För att TV-spelsturneringen skall gå av stapeln skall minst fyra personer vara anmälda, eller den avblåses. Om någon tävling avblåses så kommer det mest troligt att fyllas ut med eventuell film. Priserna måste hämtas ut en månad efter visningen.

 

Medlemskap: För att bli medlem i WANO måste du betala 100 SEK, vilket är en årlig avgift. Som medlem får du vara med i våra speciella föreningsaktiviteter, billigare inträde, kan vinna priser på visningarna och även få vissa bidrag under konvent som föreningen bestämmer sig att fara på. För att inte tala om det goda sällskapet! Som medlem stödjer du även WANO, och ditt namn kommer att synas på våra medlemslistor hos Sverok och ABF. Du får även mail från föreningens maillista, där nyhetsbrev och andra intressanta uppgifter sänds ut. Och vill du stödja anime i Luleå, så varför inte gå med i WANO, vi är trots allt den enda aktiva Anime och Manga Föreningen i Luleå.

 

Program:

Tid: Aktivitet:

06:00 Battle Royale 2: Requiem

08:00 Happy World 1-3

09:00 A Little Snow Fairy Sugar 1-3

10:00 Gravitation 1-3

11:00 Kina Bond (TITEL OKÄND)

13:00 Koko wa Greenwood 1-3

14:00 Juuni Kokki 1-3

15:00 Phantom Memory Kurau 1-3

16:00 Ushio & Tora 1-3

17:00 J-Rock/Pop Teckningstävling

19:00 Karaoke-tävling

20:00 TV-Spelsturnering

22:00 Kiki's Delivery Service

00:00 Koko wa Greenwood 4-6

01:00 Ushio & Tora 4-6

02:00 AVSLUT

 

Hoppas att vi ses på visningen!

 

Med Vänliga Hälsningar från Arrangörerna i WANO

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Svara på detta ämne…

×   Inklistrat som formaterad text.   Klistra istället in som oformaterad text

  Endast maximalt 75 uttryckssymboler tillåts.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa editor

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller sätt in bilder med URL.

 Share

×
×
  • Skapa nytt...