Hoppa till innehåll
Anime.se

Next-Gen - Mindre kända spel


F.d. medlem
 Share

Rekommenderade inlägg

Med inte alltför många månader kvar till E3 (3-4) och då resten av Next Gen börjar sätta fot i våra liv så tänkte jag börja dra i lite mindre kända titlar men som ser fruktansvärt bra ut.

 

----------------------

 

http://projectoffset.com/

 

Till att börja med så har vi Project Offset med deras ännu onamngedda spel, som jag förstått det i alla fall. Inte bara så ska de lyckas med ett Epic Fantasy FPS men även så har de faktiskt en förvånansvärt snygg motor. Det mest anmärkningsvärda med detta spel är att det faktiskt är konstruerat för att byggas för PC, alltså inte PS3 eller XBOX360. Det är dock möjligt att det kommer till konsolerna. Om ni kollar på de Sneak-Peeks som finns så förstår ni varför jag är lite shockad. Hur mycket kräm ska man ha i datorn? Minst dual SLI för att kunna spela eller? XD

 

----------------------

 

http://www.tarsier.se/metronome/

 

Sedan har vi det svenskproducerade spelet Metronome; "Welcome to Metronome, a unique third person adventure game where sound is your weapon." Det som känns nämnvärt med detta spel är den unika designen och spelkonceptet. Jag måste ge ett stort tack till dessa killar och tjejer för att de är en av de spelstudios som tar upp ett spel som är mer riktat mot ljud och miljö som de gamla men trevliga thiefspelen var, de skapad då av studion TTLG (det nyaste var ju inte mycket att hänga i julgranen, men det var ju inte så mycket TTLG bakom spelet heller....). Ge sidan en koll.

 

Grafiskt sett så är det nog inte så mycket Next-Gen men designen och spelkonceptet kan vara. :)

 

----------------------

 

http://www.monster-madness.com/

 

Tänker inte säga så mycket om detta. Tänk er ett spel som man ser från fågelvy, där man kan spela upp till 4 personer, där grafiken är snäppet över medelmåttig och där man slåss i en halvstyliserad miljö mot alla sortens monster i högt speltempo. Kolla in säger jag bara. :)

 

----------------------

 

Börja snacka loss om dessa titlar och även andra Next-Gen som faktiskt är värda att se. Jag ber hjärtligt att ni skippar titlar som Metal Gear Solid 4 och liknande då det är spel som har fått den Hype som de behöver. Försök hålla er till titlar som ni tycker inte fått den Hype de förtjänar.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Det enda "nextgen" spelet jag ser framemot är Senko no Ronde till xbox360 egentligen...

 

Kommer förmodligen bara släppas i Japan men man kan ju hoppas på regionsfrihet.

Lite bilder inför xb360versionen finns här:

http://kmc2ppm.sakura.ne.jp/stgup/img/2082.jpg

 

Det är helt enkelt en versus shooter som verkar grymt kul. Sätter nextgen inom citationstecken då arkadhårdvaran som spelet körs på motsvarar en Dreamcast ungefär (Naomi) så spelet är verkligen inte något grafiskt mästerverk, men släpps ändå till xb360 med lite upphottade texturer och ONLINESPEL!

 

Om det blir regfritt köper jag en xb360 snabbare än... snabbt.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Svara på detta ämne…

×   Inklistrat som formaterad text.   Klistra istället in som oformaterad text

  Endast maximalt 75 uttryckssymboler tillåts.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa editor

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller sätt in bilder med URL.

 Share

×
×
  • Skapa nytt...