Hoppa till innehåll
Anime.se

Danmarkdagbok + BCmanga-serie


zjgameru
 Share

Rekommenderade inlägg

Nyligen så hade jag rest till vårt kära grannland för att spendera en vecka tillsammans med några vänner jag nu känt via Internet ett x antal år. Det var dags att ta en liten paus från mitt enformiga svenneliv ett tag och träffa litet nytt folk. Under tiden som jag befann mig i Danmark så höll jag på med en seriedagbok, problemet med dessa serier är att de innehåller mycket internskämt, så det är lika bra att jag ger en kort förklaring till varje stripp. Jag orkade heller inte tuscha serierna, tyvärr. Får hoppas att ni tycker om dessa småserier. Och ja, det är fortfarande missbildade katter och hundar som gäller.

 

http://zj.gingaworld.net/dkd/dk_chi_yoggan.jpg

Rektionen från när jag först mötte en av mina kontakter. Jag är rätt stor... och fet.

 

http://zj.gingaworld.net/dkd/dk_ninja.jpg

Min kontakt och hennes pojkvän som är väldigt förtjust i "I am ninja"-sången från "Ask a Ninja". Sök litet på Internet så finner ni den nog. Den hade tydligen etsat sig fast i skallen på honom.

 

http://zj.gingaworld.net/dkd/dk_station.jpg

Min ankomst till Köpenhamn's Centralstation. Det hade hänt något på vägen till Köpenhamn så jag hade fått byta tåg i Malmö, vilket hade förvirrat mig och min kontakt. Desperat om att jag hamnat på rätt station så frågade jag en främling, och jag suger på att förstå danska... Hur som helst, så lyckades min kontakt finna mig, jag var som en hjälplös och borttappad kattunge.

(Jaric är smeknamnet på min kontakt.)

 

http://zj.gingaworld.net/dkd/dk_threefitty.jpg

Vi spenderade en hel dag på Tivoli i Köpenhamn, jag åkte nog de flesta attraktioner, men jag fegade ur vid Demonen. Hur som helst, medan vi stod i kö till "Minen" så började Jaric's pojkvän att rabbla upp citat från TV-serien "South Park", och eftersom jag också är ett jävligt stort fan av den serien så var jag med. Detta retade tydligen gallfeber på Jaric, så hon sökte sig till en annan av våra kontakter, Zenet, som hade följt med oss. Dessvärre så gillar han också South Park.

 

http://zj.gingaworld.net/dkd/dk_lolly.jpg

Under tiden i Danmark så blev jag mer eller mindre förälskad i isglassen "Sun Lolly" ( http://www.sunlolly.co.uk ), vi har dem inte här i Sverige tyvärr. Så jag var helt enkelt tvungen att köpa hem ett par paket.

 

http://zj.gingaworld.net/dkd/dk_yoggan.jpg

En av mina andra kontakter "Yoggan" kom äntligen på besök, och jag var så fruktansvärt blyg. Medan hon och Jaric satt och babblade på så försökte jag komma fram till något kul att prata om. Och ja, det är väl alltid lika kul att diskutera om medlemmar man hatar på forum man hänger på?

 

W.I.P.

Ofärdigt material.

 

http://zj.gingaworld.net/wip/piratekittens1.jpg

Jaric's pojkvän verkar tycka om mina serier, och han fortsatte tvinga mig att försöka skapa en serie om piratkatter. Jag gillade hans idé, men jag vet fan inte om jag kommer att fortsätta jobba på den. Det återstår att se.

 

http://zj.gingaworld.net/wip/pic.png

Ofärdig serie baserad på min tur i "Rutschebanen" på Tivoli.

Pratbubbla: Den här turen verkar ju lugn och fridfull. Jag oroade mig helt i onödan.

Fotografiet i slutet hade jag tänkt att använda det som togs på min reaktion precis innan jag åkte ned i en jävla störtdykning. Och jag kan säga att jag ser raka motsatsen till lugn ut.

 

En liten bonus...

http://zj.gingaworld.net/moo.jpg

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

  • 2 weeks later...

1. Dina strippar äger.

 

2. Tivoli, woaaaah, tjohoo. Rutschebanen är helkul, åkte den 3-4 gånger när jag var där, dock var det år sen.

 

3. Fortsätt med BCmanga-serien, snälla.

 

I hate them' people!

 

Sorry för det sena svaret, har inte haft tid att titta på något annat än vad jag haft framför näsan de senaste veckorna.

 

 

Lägg upp mer av dina serier, helst med förklaringar om de har förankring irl, som de här, det gör det hela roligare att förstå vad som ligger bakom.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Svara på detta ämne…

×   Inklistrat som formaterad text.   Klistra istället in som oformaterad text

  Endast maximalt 75 uttryckssymboler tillåts.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa editor

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller sätt in bilder med URL.

 Share

×
×
  • Skapa nytt...