Hoppa till innehåll
Anime.se

Tentai Senshi Sunred


Blå
 Share

Rekommenderade inlägg

gKWZtisTe.png

 

Nu ska ni se hit om ni vill ha en komedi som gör lite som den vill. Likt Cromartie High School så handlar denna om personer som kanske ser elaka ut men som har en helt annan personlighet. Handlingen? Jo det handlar om en ond organisation som försöker ta över världen. Men för att nå detta mål måste de besegra hjälten Sunred.

 

Serien är riktigt avslappnad och humorn är lite speciell kanske men väldigt simpel. De onda är de goda och den goda är den onda? Något sådant är det här åtminstone. Handling är väl den att den onda organisationen ska döda Sunred. Under dötiden när det inte planeras eller fajtas så får man följa med på avslappnade dagar med matlagning, shopping eller kanske flyttning. Avsnitten är korta också, så det blir inte långdraget eller något sådant heller vilket det lätt hade kunnat blivit på 20 minuters avsnitt. Animationen är även den enkel och inte plottrig så det passar in perfekt här.

 

Karaktärerna är allt från monster till jättestora insekter. Sunred som serien kretsar kring är väl kanske inte direkt huvudpersonen, även fast det är just honom det handlar om. Utan här får nog nästan Vamp stå som den som leder historian framåt. Vamp är den onda organisationen ledare och är väldigt artig och korrekt av sig och tar väl hand om sina medarbetare.

 

Vill du ha en kort, rolig och knäpp serie att se på lite då och då så kanske att de här kan vara något.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Svara på detta ämne…

×   Inklistrat som formaterad text.   Klistra istället in som oformaterad text

  Endast maximalt 75 uttryckssymboler tillåts.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa editor

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller sätt in bilder med URL.

 Share

×
×
  • Skapa nytt...