Hoppa till innehåll
Tox

Mangaklubb i Stockholm!

Rekommenderade inlägg

Nu så har jag lust att träffa lite roliga mangafolk, och råkar ha tillgång till en mysig liten lokal precis bredvid mitt hem i Sundbyberg, strax utanför Stockholm (ca 10 min med tunnelbana). Så jag har startat forumet Mangaloons för oss som är intresserade. När vi är fler medlemmar än, tja, jag själv, runt mot 6-7 medlemmar eller fler så hade jag tänkt att vi skulle börja ha möten IRL i just denna lokalen. Vad vi ska göra är något vi kan komma på tillsammans, men vi har tillgång till TV och DVD, och jag har anime som FullMetal Alchemist och Samurai Schamploo på dvd om vi vill.

 

Låter det som något värt att checka? ;)

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sajter

Nu bor jag på helt fel sida av Sverige för att kanske uttrycka mig, men personligen tror jag det är bättre att satsa på IRL-delen i första hand, animeforum finns det drivor av och jag kan lugnt säga att man försvinner ganska lätt i mängden. Satsa istället på att bygga upp en otroligt trevlig skara människor, gör roliga saker ihop (inte bara kolla på film, gör lite produktiva grejer med :D) och jag tror att det skulle vara mer givande än att ge sig in i forummarknaden.

 

Du har ju ett bra läge på lokalen, så ragga upp folk i den bekantskapskrets, deras kompisar, jaga även lite okända människor på forum och kanske konvent i närheten? Just konvent måste vara en ganska god plats att hitta likasinnade på, så det kanske är ett bra kort. ^^;

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sajter

Anslagstavlorna på bibliotek brukar vara ett bra ställe att sätta upp intresselappar och information på, speciellt då de flesta bibliotek numera har en manga-sektion också!

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sajter

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att lämna en kommentar

Skapa ett konto

Registrera dig för ett nytt konto i vårt community. Det är enkelt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Har du redan ett konto? Logga in här.

Logga in nu

×