Hoppa till innehåll
Anime.se

Gravskopan

Medlemmar
  • Inlägg

    881
  • Blev medlem

  • Senaste besök

  • Dagar vunnit

    9

Gravskopan vann senast dagen den december 15 2014

Gravskopan hade det mest gillade innehållet!

Profilinformation

  • Plats
    Göteborg
  • Intressen
    Brun

Senaste profilbesökare

Blocket för de senaste besökarna är inaktiverat och visas inte för andra användare.

Gravskopan's Achievements

Nykomling

Nykomling (1/14)

16

Anseende

  1. Sådär får man ju inte göra! ノーモア映画泥棒!
  2. Gravskopan

    Naruto

    Såpass Heh, han såg så annorlunda ut att jag reagerade inte. Åh andra sidan, vem vill ha bug-boy? Tänk om han släpper efter lite för mycket i sänghalmen och det flyger insekter kors och tvärs, nä, tvi vale.
  3. Gravskopan

    Naruto

    Såhär i efterhand så tycker jag inte att så många fick barn etc. Tenten visades också ensam, och snubben med insekterna var inte ens med. Ino och Sai kan ha varit lite pushat för att få en Ino-shika-chou kombo (eller vad det nu kallades), däremot så första gången Sai träffar Ino så kallar han henne för "beautiful", då blir Ino generad och Sakura blir sur "Varför är Ino så snygg?" eller något. Ino gav nog dessutom upp på sociopaten Sasuke för länge sen, enklare att gå efter Sai. Men allt detta är kanske grejer som slinker in i kort-serien 2015.
  4. Gravskopan

    Naruto

    Kapitel 700 Tyckte inte det var så löjligt, det verkade ju onekligen vanligt och ännu värre innan (halv-incest med giftemål inom klanen etc). Detta är inte helt ovanligt i verkliga livet heller att många kompisgäng får barn i samma vevor. Och komigen nu, efter ett stort krig där alla kunde ha dött och fred äntligen kommit till världen...så är det inte så konstigt om folk letar kärlek! Nog är det publikfrieri, men några utav dom skaffade ju barn över landsgränserna i alla fall. Den heta teorin är att ungen egentligen är Karins och Sasukes unge och Sakura har klivit in och blivit mamma av oförklarlig anledning. Jag ser nämligen inte när Sasuke skulle gjort henne gravid, när han petade henne i pannan innan han lämnade Konoha? Jag undrar också vad som hände med Orochimaru och hans gäng. Men det jag undrar mest är egentligen ifall Narutos och Hinatas ungar har Byakugan?
  5. Med största sannolikhet ja. Fotboll är på ett riktigt uppsving och flertalet gånger skjutit ner baseboll från förstasidan i sportbilagor.
  6. Gravskopan

    Gissa animen

    Nog är det så Scellan!
  7. Gravskopan

    Gissa animen

    Nu såg jag inte att lite av bröstvårtan kom med först, hoppas att det inte räknas som att jag bryter mot någon regel. Och en liten ledtråd också, det är inte Hentai. Kan vara NSFW
  8. Gravskopan

    Gissa animen

    乃木坂春香の秘密 DÄSS KA?
  9. Du måste dubbas av Sceleris först! Således blir du värdig att kliva in i dessa rum.
  10. Är det bara jag eller är dialogen hemskt dålig ibland? Inte bara det dom säger men även att den känns helt osammanhängande stundtals?
  11. Det här är helt underbart! Håller med Dread också, Koi-fisken designen var otroligt snygg som tatuering.
×
×
  • Skapa nytt...