Hoppa till innehåll
Anime.se

Marbil

Medlemmar
  • Inlägg

    128
  • Blev medlem

  • Senaste besök

  • Dagar vunnit

    11

Marbil vann senast dagen den oktober 9 2015

Marbil hade det mest gillade innehållet!

Om Marbil

  • Födelsedag 1992-07-30

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Plats
    Uppsala
  • Intressen
    Top anime:
    1. ♥♥~Higurashi No Naku Koro Ni~♥♥

    2. Ano Hi Mita Hana no Namae o Bokutachi wa Mada Shiranai

    3. Code geass

    4. Steins Gate
    5. Puella Magi Madoka Magica
    6. Elfen Lied
    7. Toradora
    8. Clannad/Clannad after story
    9. Angel Beats
    10. Saikano
    11. Myself Yourself
    12. Danshi Kōkōsei no Nichijō
    13. Hyakko
    14. Soul Eater

Anime och manga

  • MyAnimeList
    http://myanimelist.net/animelist/SirMarbil

Senaste profilbesökare

1 461 profilvisningar

Marbil's Achievements

Nykomling

Nykomling (1/14)

35

Anseende

  1. Har sett dessa utanför restauranger när man varit uppe i fjällen.
  2. Swedish Torches i laid-back camp episode 5
  3. Marbil

    AMV

    Ännu en amv som jag ville dela med mig av. Blev hyffsat nöjd med denna Anime: Koutetsujou no Kabaneri Sång: Face Everything and Rise Artist: Papa Roach
  4. Marbil

    Shelter

    Jag vet inte om någon här har lyckats missa den bästa videon som kommit ut 2016, men jag skriver här för säkerhetsskull om någon skulle ha gjort det.;P Porter Robinson och Madeon (två väldigt stora DJ:s) har släppt en låt tillsammans som heter Shelter (låten i sig är amazing). Men det Porter Robinson gjorde när de skulle skapa sin musikvideo till låten var att han åkte ner till Japan och till A-1 Pictures. Med hjälp av dem samt sponsring av Crunchyroll så skapade han en anime musikvideo som är bland det bästa musikvideo jag har sett. Animationen, musiken och atmosfären i videon klappar så perfekt med varandra, och storyn i videon fick mig faktiskt att fälla en tår (väldigt sorglig enligt mig;( ) Sedan att de lyckades skapa en djupare story och character development på 6min än 80% av fulla anime serier är ju en klass för sig:P Här är videon!^^ Shelter tells the story of Rin, a 17-year-old girl who lives her life inside of a futuristic simulation completely by herself in infinite, beautiful loneliness. Each day, Rin awakens in virtual reality and uses a tablet which controls the simulation to create a new, different, beautiful world for herself. Until one day, everything changes, and Rin comes to learn the true origins behind her life inside a simulation.
  5. Marbil

    AMV

    Jag lyckades skapa nått nytt efter lång tid av inaktivitet (woop woop!) Första gången jag gör en amv med en sådan hög tempo låt men jag tycker den kom ut helt ok i alla fall. [yt] [/yt] Anime: One Punch Man Låt: Hero [No Hard-Dance Version] Artist: Pegboard Nerds Både bra och dålig kritik är välkommen!:)
  6. Marbil

    AMV

    Snygga amv's! Håller bra kvalité och snygga effekter, bra jobbat!
  7. Marbil

    Animeköp

    Jag var en "backer" för Little Witch Academy 2 (Little Witch Academy The Enchanted Parade) på Kickstarter, och idag fick jag äntligen mitt efterlängtade packet efter 2 års väntan.
  8. Volvo xc70 i Darker than black; Och ännu en i serien Pure Sekirei Engagement:
  9. Marbil

    AMV

    Attans, har helt missat att det har skrivits i denna tråd, annars skulle det kunna vara en kul grej. Aja, tänkte passa på att lägga upp min senaste amv här iafa och höra vad ni tycker om den. Tog mig som vanligt alldeles för lång tid att göra (då jag är extremt lat av mig) men nu är den klar och jag hoppas att den kom ut ok. Bra och dålig kritik är som vanligt välkommen. Anime:Tokyo Ghoul Sång: Give Me Back My Life Artist: Papa Roach
  10. Marbil

    Animeköp

    Oh herre min skapare vilken vacker syn! Synd bara att den är utan textning, men kanske införskaffar mig en ändå.
  11. Bra anime val, hoppas den lever upp till förväntningarna!;) Ps: Kira NEVER happend, ignorera den!
  12. Marbil

    AMV

    Har ingen som helst erfarenhet av iMovie så har ingen aning om hur den är. Men om jag skulle gissa så är det kanske ungefär som windows movie maker?:S Jag kör på Sony vegas och det flyter på fint. Har dock funderat lite på att testa adobe after effects också! Haha, jag blir smickradxP men skulle inte säga att mina amv:s är bättre än dina, så jag har nog inte så mycket att lära ut!;P Btw testa att posta dina amv på lite andra anime forums för att få lite view boost! Om sedan folk gillar dem så sprider sig dina amv fortare;)
  13. Marbil

    AMV

    Tack så mycket och roligt att du blev inspirerad!:D Jag tycker absolut att du ska testa göra en amv! Det är riktigt j#¤*a roligt när man väl börjar få in det!^^ GRYM AMV! Musiken passade perfekt med scenerna, perfekt timing och snyggt editerat! Bra jobbat!
  14. Marbil

    AMV

    Denna amv tog myyyyycket längre tid att bli klar med än vad den borde ha gjort! Tror jag började med denna en månad efter det att animen hade slutat, men eftersom jag är bland dem lataste personerna i världen har den inte blivit klar tills nu-_-. Aja, tycker den blev ok iallafall! Låten är ganska uttjatad i samband med denna anime, dock var den ganska ny när jag började med den^^. Kritik är alltid välkommen(både bra och dålig!^^)
  15. Marbil

    Gissa animen

    Shin Sekai Yori?
×
×
  • Skapa nytt...