Hoppa till innehåll
Anime.se
  • inlägg
    71
  • kommentarer
    49
  • visningar
    38 522

Markiplier upprörd över att Vtubers "tar över hans jobb"


MathJuice

503 visningar

 Share

Markiplierlol.jpgMark Fischbach, mest känd som Markiplier, är av det gamla gardet när det gäller spel-YouTubers. Hans största framgångar har kommit från när han spelat massor av skräckspel och det som cementerade honom som en av de största var serien Five Nights at Freddy's. Personligen så har Mark varit ödmjuk och tillbakalutad, en kreatör rätt fri från skandaler jämfört med andra på plattformen. Detta verkar ha tagit ett abrupt slut...

Vtubers, kreatörer som istället för att visa sig själva i en webbkamera använder avatarer av oftast animékaraktärer att representera dom, är otroligt populära just nu. Precis som vanliga streamers så spelar även vtubers olika spel och det största talangbolaget för dessa digitala idoler, Hololive, har nyligen fått rättigheterna att streama det senaste kapitlet av skräckpusselspelet Poppy Playtime som nyligen släpptes i slutet av januari i år.

Självfallet har många timmars spelande sänds ut på YouTube från agenturen där deras animéflickor blir skrämda av monsterleksaker. Markiplier var dock väldigt verbal i sitt missnöje. "Dom borde stanna i sin fil, skräck är min grej! Det är jag som är KUNGEN!... av FNAF. Det här är mitt jobb, nej mitt kall till och med!" Mark var sen på bollen gällande Poppy Playtime då han varit upptagen med sitt kommande filmprojekt Iron Lung. Trots att han är medveten om att det tagit lite tid att färdigställa projektet så anser han ändå att Hololive försöker dra mattan från under honom och ta hans publik. "Hur ska jag nu kunna försörja mig när dessa tecknade missfoster tar över? Måste jag sitta i en uppblåsbar pool och läsa donationsmeddelanden för resten av min karriär nu?!"

Cover Corporation, Hololives huvudkontor, kommenterade i ett pressmeddelande att dom tagit alla åtgärder när dom skrivit kontrakt och rättigheter och att resten är upp till marknadens (tittarnas) behov. Gawr Gura, från Hololives engelskspråkiga bransch och just nu mest prenumererade Vtubern på YouTube, hade ett svar på Markipliers påhopp: "Skill issue!"

 Share

0 kommentarer


Rekommenderade kommentarer

Det finns inga kommentarer att visa.

Gäst
Lägg till kommentar…

×   Inklistrat som formaterad text.   Klistra istället in som oformaterad text

  Endast maximalt 75 uttryckssymboler tillåts.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa editor

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller sätt in bilder med URL.

×
×
  • Skapa nytt...